Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви, че вече е наясно на кои футболисти ще заложи в предстоящия мач с Локомотив (Пловдив).

Специалистът говори преди утрешната среща от 7-ия кръг на efbet Лига между двата отбора на стадион "Локомотив". Това ще е и официален дебют на Мъри начело на "сините".

"Нямаме играчи с проблеми, всички са здрави. Някои се връщат след травми, други не са в оптимално функционално състояние. Това са проблеми, които трябва да си решаваме. Всички играчи са здрави и са готови за мача.

Левски започна да изплаща текущите си задължения към НАП

Левски започна да изплаща текущите си задължения към НАП

"Сините" платиха дължимото за януари, февруари, март и април

При всички положения Кордоба не може да бъде заявен за мача срещу Локомотив. Той е извън ЕС и по-бавно стават нещата с него, въпреки че е със статут на преотстъпване.

В главата ми има състав, който мисля, че ще започне срещата. С оглед функционалното състояние на играчите имаме възможност да направим ротации в зони, в които може да имаме трудности.

Големият проблем е, че нямаме повече време да работим с централните защитници. Имам идея как ще изглеждаме. Имам тръпка като за мач. Имам тръпка Левски да побеждава.

Преживяли сме много сериозни битки и мачове на вътрешно и на международно ниво и от тази гледна точка няма никакво напрежение. Има напрежение Левски да побеждава.

На този етап футболистите се стараят да изпълняват това, което искаме. Аз ще се опитам да наложа нашия стил и начин на работа. Важното е как ще се получи на мача.

Димитър Костадинов в Левски - очаквайте неочакваното

Димитър Костадинов в Левски - очаквайте неочакваното

21-годишният халф напомня за вече извезващ вид футболисти

Една от причините да започнем работа с Левски е ентусиазмът на привържениците. На някои тренировки имаше повече привърженици, отколкото някои отбори имат на мачовете си. Ние трябва да отговорим на тези очаквания. Левски повече не може да си позволява бледи представяния и слаби игри.

Аз чисто за играта на защитниците нямам притеснения, но имам притеснения за играта на отбора във фаза защита. Притесняват ме действията на целия отбор. Проблемите може да ги реши колективът, а не един или двама играчи.

Локомотив е отбор, който показа сериозно израстване. Чест на г-н Крушарски прави, че стоя за предишния треньор, а сега зад настоящия. Той вярва в тях и им даде шанс. Тази негова упоритост даде резултатите на Локомотив.

За мен винаги е удоволствие да гостувам в Пловдив, особено на Локомотив. Там има една прекрасна обстановка за футбол.

По принцип нямаме идея да търсим нови играчи. Концентрирахме се върху развитието на тези играчи, които са тук. Най-големият проблем в момента е финансовият бюджет, който имаме. Търся нещо, което да реши бъдещето на Левски.

Изтича срокът, до който Левски трябва да се разплати с Хубчев

Изтича срокът, до който Левски трябва да се разплати с Хубчев

Няма шанс той и адвокатите му да не потърсят парите веднага

Основният мотив и най-важният мотив за освобождаването на скаутското звено е финансовият. Нямаме никакви възможности. Аз лично смятам, че трябва да се концентрираме и да взимаме важните решения за бъдещето на Левски. След 13 години негативизъм всичко друго е ненужно и нямам намерение да коментирам и да даваме отчети. Аз ще взимам решения, които са в полза на Левски. Разбира се, че предстоят още решения.

Имаме редуциране на бюджета и на ДЮШ. Аз не искам да бягам от отговорност и да се прехвърля отговорността. Аз не се притеснявам от това нещо. 13 години се нагледах. Важно е да се знае, че школата се управлява от тези хора, наблюдава се от нас. Левски има добри млади играчи, които тренират с първия отбор. Нашият ангажимент е да ги доразвием и да ги обучим.

Имахме разговори с шефа на школата. Не сме поставяли под съмнение неговото качество. Трябва да намерим решение на финансовите проблеми на клуба. Търсим оптимизиране на бюджета. Естествено, че той ще има нашата подкрепа. Има съкращаване изцяло на бюджета, за да има оптимизиране на функциите", каза Стоилов.

Доктор от Беларус ще се грижи за футболистите на Левски

Доктор от Беларус ще се грижи за футболистите на Левски

Дебютира срещу Локо (Пд)