Треньорът на Левски Станимир Стоилов продължава да настоява към щаба му да се присъедини Саид Ибраимов, пише "Тема спорт". Дългогодишният помощник на Мъри, с когото в тандем Станимир Стоилов изведе Астана до четири поредни титли в Казахстан, а също така успя да класира отбора и в групите на Шампионската лига през сезон 2015/2016, трябва да се завърне в Левски през зимата.

Преди това бе известно, че Ибраимов няма да бъде част от щаба на сините, след като има ангажимент в Казахстан. Но той се е разбрал с ръководството на Тобол да прекрати договора си и се очаква официално да се присъедини на "Герена", където отново ще влезе в ролята на помощник на Мъри.

Георги Миланов получи нелепа травма

Георги Миланов получи нелепа травма

Футболистът се сблъска със съотборника си Христос Шелис

Саид Ибраимов прибави шести златен медал към своята колекция, след като "Тобол" триумфира изненадващо в местната Висша лига. Успехът за тима е едва втори в историята на клуба. В последния кръг тимът на Ибраимов срази с 2:0 Акжаик. Втори остана Астана, а Кайсар, с който Стойчо Младенов спечели купата през 2019 година, изпадна.

По този начин щабът на Стоилов в Левски ще бъде завършен, след като в него влизат още Цанко Цветанов, Тодор Симов и кондиционният треньор Михайло Шекероски, с когото Стоилов работи в Ботев Пловдив преди години. За треньор на вратарите е поканен Димитър Иванков. Очакванията са, че и той ще се присъедини към щаба през зимата и ще замени младия Георги Стоянов. Наскоро Митко се срещна с привържениците на тима и получи специална награда. За последно Иванков работи в Левски през 2019 година, когато отново изпълняваше тази роля, но след идването на Петър Хубчев той напусна. Тогава вратарите подготвяше Армен Амбарцуян.