Станимир Стоилов коментира пред "Хоризонт" последните събития в Левски и работата си в Казахстан през последните 6 години. Родният специалист бе освободен от поста национален селекционер на бившата съветска република. 

"В Казахстан затворих една хубава и красива страница. Имаше всички в нея и успехи, и победи, но и разочарования. Уговорката с федерацията на Казахстан бе, че когато преценят, че нямат нужда от мен, да си тръгна. Сега ще си почивам. Няма нищо конкретно, което да коментирам. 

Левски не е това, което очаквах да е. Клубът изостава в развитието си. С Павел Колев се чувам често, поздравих го за назначението на изпълнителен директор на Левски. Ние сме приятели над 20 години с него. Нищо конкретно не сме говорили.

Левски си има треньор, няма защо да коментирам. Не е коректно нито към Славиша, нито към Георги Дерменджиев. Последните години се вложиха много пари в клуба, но не на правилните места в Левски. Тези пари можеха да се инвестират в школата, в ремонт на стадиона", заяви Стоилов.

Станимир Стоилов: Левски има пари, но не е готов за завръщането ми

Станимир Стоилов: Левски има пари, но не е готов за завръщането ми

"Много неща трябва да се променят"