Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира темата със записите от срещата на сдужението "Левски на Левскарите". Той заяви, че няма проблем със спонсора, но иска всички недоразумения да бъдат изчистени.

"Каквото сме имали там да обявим, сме казали като желание. Факт е, че и аз, и Ивков искаме клубът да се управлява по най-добрия начин за левскарите. Ние сме платени служители, които получаваме заплати, за да не допускаме неща, които се допускаха", коментира Стоилов.

"Ние търсим изчистване на проблемите. Нямам проблеми нито със спонсора, нито..., но трябва да се изчисти всякакъв вид недоразумение, защото има спорове и недоразумения, е нормално човек да бъде тъжен.", добави той.

Мъри: Нямаме планове за селекция, всичко е стопирано

Мъри: Нямаме планове за селекция, всичко е стопирано

"Коментираме постоянно лагера. В леда в България може ли да тренираме?"

"Трябва да изчистим всички видове недоразумение. Всички спорове трябва да се сложат на масата и да се изчистят. Споровете са за начина на управление, никакви други. Няма спортно-технически спорове, футболистите и клубът си получават всичко от спонсора."

"Проблемите според мен са решими. Не е кой знае какво сложно. Споровете се водят за принципното управление на клуба. Ние сме за това да защитаваме интересите на Левски. Това, което сме се разбрали със спонсора, нямаме никакви проблеми. Мисля, че и другите неща ще се изчистят."

"Аз нямам проблеми с никой. Искаме всичко да се изчисти по начина на управление. Това е единственият проблем."

"Ние толкова много години работим заедно със Сираков, сега ли очаквате да имаме проблеми. Нямал съм никакви разминавания със Сираков. Даже ми е обидно, че коментирам тази тема.

Левски ще бори Вихрен със само 13 футболисти

Левски ще бори Вихрен със само 13 футболисти

Това разкри старши треньорът на Левски Станимир Стоилов

Отношенията със спонсора какво значи? Всичко като финансиране е наред. Има дребни неща, които трябва да се изчистят, за да бъде по-добре защитен интересът на клуба. Всичко друго е да се търси интрига."

"Това не може да ми бъде извинение лично на мен, че Левски не побеждава в определен брой мачове. Проблемът е само в мен като треньор и в отбора като отбор. Ние платените служители сме за това да защитаваме интересите на Левски. Прекалено много честолюбиви започнахме да ставаме. Всички искаме да знаем истина. Ние сме готови за истината. Когато знаеш истината и тя е на твоята страна, всичко е наред. Нямаме никакви проблеми, нито има претенции към плащанията. Получаваме всичко като заплати. Има разминаване в мисленето и начина на управление. Там трябва да се изчистят нещата. Надявам се да се изчистят до край", каза още Станимир Стоилов.