Българският треньор Станимир Стоилов за пореден път заяви, че не е получавал предложение да поеме Левски.

Той пожела успех на Георги Дерменджиев, който замени Славиша Стоянович начело на "сините".

Станимир Стоилов: Левски не е това, което очаквах да е

Станимир Стоилов: Левски не е това, което очаквах да е

"Клубът изостава в развитието си"

"Водил съм приятелски разговор с Павел Колев. Не сме коментирали никакви предложения, а тази тема не ми е приятна и не искам да я обсъждам.

Георги Дерменджиев е успял треньор в българския футбол и му желая успех - да направи това, което той поиска. Искам всеки, който е треньор на Левски, да се справи. Сега ще видим какво ще стане със смяната на собствеността. Трябва да се работи по-сериозно, а аз ще видя, че клубът има сериозен собственик, когато започне да гради нещо.

Станимир Стоилов: Левски има пари, но не е готов за завръщането ми

Станимир Стоилов: Левски има пари, но не е готов за завръщането ми

"Много неща трябва да се променят"

Щом има смяна в собствеността, то значи, че сегашният собственик не може да се справи с клуба. Забелязах, че през този период се наляха големи заплата и се вложиха доста средства, но няма нищо изградено - нито база, нито стадион, нито резултати. Ако имаше поне едно от трите неща, щях да съм доволен, а оценката ми да бъде, че Левски е готов за нещо по-добро. Отделен въпрос е, че се наляха много пари, които явно отидоха в бездната. Това имах предвид, казвайки, че клубът не е готов за нещо по-сериозно", коментира Мъри пред "Нова телевизия".