Треньорът на Станимир Стоилов отново заяви, че след мача с Локомотив (София) ще разкрие какво е бъдещето му след отстраняването на Иво Ивков като изпълнителен директор на "сините" след Общото събрание на клуба. Той говори пред медиите преди утрешния мач с "железничарите".

"Предполагам, че футболистите не се влияят на случващото се в клуба, дано не им повлияе и утре. Важно е да мислят за мача, важно е да се представят добре и да защитят името на Левски. След края на негатвините резултати започнахме да трупаме успехи и сега трябва да ги задържим. Последния път загубихме от Локомотив (София) в Надежда и дано сега вземем реванш за загубата.

"Синя" приказка: Мъри на риба, Наско на акции, Тити на мента, глог и валериан...

"Синя" приказка: Мъри на риба, Наско на акции, Тити на мента, глог и валериан...

Моята глава е доста дебела. Поне вътрешно, не знам дали е така и външно. Бъдещето ми е свързано изцяло с утрешния мач. По-важно е Левски да спечели срещата. Нямам причини да говоря с недомлъвки. Просто ще говоря утре. Искам да спчелем срещу Локомотив пък ще кажа всичко. Моите решения отдавна съм си ги взел и не е толкова важно дали ще се харесат или не.

Специално аз няма причина да говоря с недомлъвки. Просто ще говоря утре след мача. Когато сте поискали, съм се явил. Искам да спечелим мача, който не е далеч. Оттам нататък какво трябва да се случи ще се случи. По-важно е Левски да спечели. Моето решение отдавна съм си го взел.

Снимка 613500

Източник: startphoto.bg

Нито резултати, нито някой искам да играе за мен. Аз ще взема решение, което ще е най-доброто за Левски, така че утре най-важното е Левски да спечели и играе добре. Оттам нататък дали моето решение ще се харесва или не, не е толкова важно.

Сигурно в приказките и животът са ме пришивали към някой. Сега не смеете да кажете към Ивков, като искате да говорим, да е както трябва. Да не е през Дунава за Русе през Варна. Защитавал съм каузите в отборите, които съм работил. Всичките ми действия и постъпки са да защитавам Левски и това, което мисля, че е най-доброто за клуба. Които ме познават, знаят, че взимам решение, което е най-доброто за работата. Не правя компромиси с играчи, себе си, когато става въпрос за моя клуб, така че не желая да бъда "пришиван" към никой. Причисляваха ме към Сираков, феновете, Ивков.

Скандалите в Левски нямат край! Боримиров и Ивков разменят остри реплики, имало и закани за бой

Скандалите в Левски нямат край! Боримиров и Ивков разменят остри реплики, имало и закани за бой

Вижте подробности

Не мога да се разкъсам. Аз винаги съм си бил самостоятелен, затова мога да ви гледам и отговарям на всички въпроси. Ще взема решението, което смятам, че е правилно за бъдещето на Левски. Утре ще чуете спокойно всичко, което ви интересува. Дълги години бях към Сираков, сега към привържениците. Доста хора, дори близки от клуба, си мислеха, че се заигравам с феновете. Сега към Ивков и ме разчлениха, но аз съм сам човек, който се бори за правдата и истината. Мисля, че досега не може да се оплачете от мен, че нещо крия или спестявам. За мен истината трябва да се защитава и тя рано или късно побеждава.

Един успешен клуб, сами ще разберете утре какви успехи постигна, какво е бъдещето, какво е било миналото. Какво заварихме, какво свършихме... На дълго и на широко утре ще може да ми задавате всякакъв вид въпроси. Към мен винаги са били пришити феновете. Няма нещо, което повече да ме е радвал като левскар, че имаме единство и направихме невиждан обединение между клуб, треньори, играчи и всичко. Надявам се това да продължи.

От доста време казвам, че нещата не са както трябва. Ако предположим, че вчерашните решения са всичко, то значи всичко е наред. Резултатът утре няма да повлияе на моето бъдеще. Винаги съм търсил хоризонти и бъдеще с футбола. Мисля, че бъдещето на Левски е изключително светло, след като бяхме под дъното, а сега вече сме на първокласен път. Остава Левски да излезе на магистралата.

Локомотив отзад напред се оказва доста трудно победим отбор. Играе организирано и дисциплинирано в защита и имат добро присъствие там. Опасен е и на контраатака. Видяхте последните 2 мача постигна две победи в дербита и заслужава нашето уважение и внимание. Имаме какво да "върнем" на тях, тъй като преди няколко месеца ни победиха. Имат опитни играчи със самочувствие и увереност. По-важно е да мога да настроя отбора си сега, да намерим решенията в атака и защита и да играем така, както можем да играем и да радваме привържениците. Искам играчите да са максимално мотивирани. Ако това го направят, а резултатът не е положителен, нашите привърженици го приемат. Моето желание е да мине мачът с Локомотив, след което ще коментираме всички теми.

Решението е взето и няма връщане назад: Станимир Стоилов напуска Левски!

Решението е взето и няма връщане назад: Станимир Стоилов напуска Левски!

Мъри ще даде една от най-интересните пресконференции, на която ще направи нечувани разкрития

Аз съм треньор, който никога не е използвал думите да се играе за него. Играе се за клуба, всичко друго е патриотизъм. Те играят за Левски и от това по-голяма мотивация няма. В тази зала ще научите моето решение. Акциите са последното нещо, което ме вълнуват. Преди 2-3 години, когато Тити ги взе ми ги предложи, но аз нямам пари и възможност да издържам този клуб. Ако имам спонсори, да, но това са други неща. Това е най-малкият ми проблем, никога дори не съм се замислям на темата "акции". Мен не ми трябват, който му трябват, да ги държи, взимат или остават. За мен Левски не е акция, а начин на работа, фенове, любовта, която хората показват към него.

Утре ще коментираме всякакви теми. Много честно се бърка темата приятелство и работа. Думите приятелство, доверие и предателство тук ги използваме за "добър ден" и не даваме значение на тези думи. Стоя зад думите си и утре ще може да ме питате всичко.

Мисля, че с правилна работа и още малка ангижраност още на левскарите плюс спонсори, които да инвестират в продукта "Левски", то клубът може да стигне до магистралата. Щом спорим дали е 4 или 5 милиона, работата е добре. Преди спорехме дали е 4 стотинки или минус 4 стотинки. От тази гледна точка работата е добре. Левски трябва да си изгради ситуацията, да доизгради ситуацията, която се получи, за да се качи на магистралата. Имат цена играчите, които са добре и се доближават до тази на Гара Дембеле. Магистралните пътища са фенове, билети, сезонни карти, продажба на играчи и спонсорствата. Това е пътят на футболния бизнес, който в България може да го правят само клубовете, които имат огромна маса привърженици. Респект и уважение от мен към нашите фенове, които помагат", каза Стоилов.

Наско, Мъри, какво направихте?!

Наско, Мъри, какво направихте?!

Двамата изградиха кораб с огромни пробойни, а пристигнаха на "Герена" с целта да направят луксозен европейски круиз