Що за шоу изнесоха от Левски вчера? Доскорошните "рицари на бели коне" Наско Сираков, Станимир Стоилов и Иво Ивков решиха, че трябва да делят нещо, решиха, че няма да си говорят, решиха, че само те ще си знаят какво им е и ще говорят с недомлъвки на хората, които милеят за клуба.

Снимка 613254

Източник: startphoto.bg

Георги Аспарухов, Жоро Соколов, Бисер Михайлов, Сашо Костов. Настръхващи имена, но техният дух вече е потънал. Защо? Защото Наско и Мъри изградиха кораб с огромни пробойни, а те самите пристигнаха на "Герена" с целта да направят луксозен европейски круиз. Какво стана? Вместо да направят това, което всички левскари се надяваха, двамата опетниха духа, който институцията Левски трябва да проповядва.

Скандалите в Левски нямат край! Боримиров и Ивков разменят остри реплики, имало и закани за бой

Скандалите в Левски нямат край! Боримиров и Ивков разменят остри реплики, имало и закани за бой

Вижте подробности

Какви бяха тези драми, какви бяха тези уволнения, караници, закани... Нали всички бяха за каузата? Целта беше нова "Синя приказка", защото именно всички онези участници във вчерашното събрание бяха с такива намерения.

Няма по-страшна гледка от това да виждаш идолите си, водачите си, да не се понасят помежду им. Левски винаги е бил нещо като "Люлка на водачи". Клубът винаги е градил личности, които после да го поведат към успехите. Но щом въжетата се скъсат, люлката пада. И вчера тя се сгромоляса.

Снимка 544887

Нередно е в момента да се заеме нечия страна и да се сочи с пръст виновника за тази ситуация. Не е ясно обаче дали и мълчанието пък е правилно.

Едно е сигурно - единствените качествени изпълнители във вчерашното шоу бяха и винаги ще бъдат феновете. Те очакваха с надежда положителен развой на Общото събрание. Запалянковците не трябва са съдии или жури, защото все пак няма как да знаят какви точно са причините за мелодрамите вчера. Но привържениците няма да предадат клуба.

Снимка 562753

Източник: Официален сайт на Левски

Очевидно им предстои да застанат на кръстопът и да не знаят по коя посока да поемат. Верният път.

Шефовете на "сините" трябва да осъзнаят, че в ръцете си държат бъдещето клуба. Ценно бъдеще, което е на път да бъде унищожено. Наско, Мъри, Иво, защо не се опитате да го запазите? Един ден това ще ви направи горди. Обещавам ви...

Решението е взето и няма връщане назад: Станимир Стоилов напуска Левски!

Решението е взето и няма връщане назад: Станимир Стоилов напуска Левски!

Мъри ще даде една от най-интересните пресконференции, на която ще направи нечувани разкрития