Скандалите в Левски не стихват. На вчерашното Общо събрание на клуба е имало размяна на остри реплики и обвинения между председателя на УС Даниел Боримиров и изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков, съобщава "Мач Телеграф".

Боримиров е разкрил, че заради Ивков са си тръгнали доста служители, тъй като изпълнителният директор искал да ги бие. От своя страна Ивков попитал предстедателя на УС какво точно върши и заключил, че му е обидно да говори с него, защото двамата били от различни светове.

"Ивков искаше да бие Разпопов. И аз съм имал пререкания с Ивков. А и други служители на клуба са ми се оплаквали от него", разкрил Боримиров.

Решението е взето и няма връщане назад: Станимир Стоилов напуска Левски!

Решението е взето и няма връщане назад: Станимир Стоилов напуска Левски!

Мъри ще даде една от най-интересните пресконференции, на която ще направи нечувани разкрития

"Много страшен ме изкарахте, но според мен съм бил мек. Никого не съм бил, а само съм гонил хора от кабинета си. Нека Боримиров да каже откакто е в УС - за какво точно отговаря и коя работа е свършил отначало до край?", запитал Ивков.

"Иво, къса ти е паметта. Аз уреждах наши футболисти да се лекуват в Германия. Аз преговарях с играчи, които искаха пари от Левски. Клубът дължеше 360 000 на Симеон Славчев и се споразумяхме. Аз реших въпроса и с подготовката в Турция, дължахме пари за лагера, а вие ги лъжехте, че ще платим, но аз реших въпроса", отсякъл Боримиров.

Ивков му отвърнал: "Когато ти каза, че си се разбрал със Славчев, той на другия ден дойде при мен да иска 150 000 евро. Обидно ми е да говоря с теб, ние сме различни светове".

"И на мен ми е обидно. Може би напитките, които пиеш не ти се отразяват добре, така че внимавай с тях", с тези думи на Боримиров приключила размяната на удари.