Треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира загубата от Домжале в първата проверка на тима за годината.

Ето какво каза специалистът:

"Две статични положения, две грешки. Доволен съм от първото полувреме. Тези, които влязоха след почивката, трябваше да са по-отговорни. Необходимо беше да бъдем и по-комбинативни.

Имахме положения, с които можехме да си успокоим мача. Не успяхме да го сторим. Ако не се поправим, ще стане като днес. Може да загубим отново, ако играем така.

До 60-ата минута съм доволен. След това отпаднахме. Нямахме и много футболисти за равностойни смени. Видяхте, че ситуацията за съперника беше различна.

Футболистите се раздават максимално на тренировка. Но това трябва да се пренася и в мачовете ни. Трябва да имаме повече избор. Нормално е феновете да се интересуват от новите попълнения. Сулака трябва да дойде утре. Договорили сме още един футболист. Новите трябва да вдигнат нивото на отбора. Това е най-важното.

Резултатите са всеки път от значение. Не искам равенство, нито пък загуба. Искам да печелим винаги. Играхме добре до 60-ата минута. След това не. От две статични положения загубихме мача. От младите ни футболисти съм доволен", каза Стоянович.

Левски загуби от Домжале в първата си контрола на хърватска земя, Микулич дебютира

Левски загуби от Домжале в първата си контрола на хърватска земя, Микулич дебютира

Марин Петков вкара за "сините", които допуснаха пълен обрат