Вече бившият старши треньор на Левски Славиша Стоянович заяви, че клубът никога няма да е затворена страница за него.

Той благодари на всички фенове за любовта, която е усетил, и сподели, че се надява да е оставил нещо добро след себе си.

Както е известно, Георги Дерменджиев зае поста на специалиста начело на "сините".

Станимир Стоилов: Искам всеки треньор на Левски да се справи

Мъри Стоилов: Искам всеки треньор на Левски да се справи

"Щом има смяна в собствеността, то значи, че сегашният собственик не може да се справи с клуба"

"Съжалявам за тази ситуация. Моят план беше коренно различен. Разбирам хората, които сега са в клуба. Приемам всичко професионално. Приемем го, тъй като това е част от професията на футболния треньор. Вчера беше много емоционално преди тренировка, след тренировка и изобщо цялата вечер. Не е лесно за никой, но трябва до го приемем. Бил съм в много отбори. Често се е случвало, когато се разделяме да си стиснем ръцете, но вчера беше коренно различно. Досега не съм чувствал такова нещо. От първия ден на самата подготовка всичко беше много добре. Играчите работеха отлично, имаха тежки тренировки, но издържаха всичко. Усещахме, че сме на прав път, че можем да направим нещо много голямо през пролетния дял. Не знам какво оставям след себе си. Надявам се, че оставям нещо добро. Отбор, който има философия и играе футбол, който трябва клубът да практикува. Много благодаря на всички фенове за абсолютно всичко. За подкрепата и тази любовта, която усещах в този клуб. Искам да благодаря на всички левскари. Нямам думи да опиша тази любов, която изпитах, тъй като съм под емоция. Разбрах какво значи Левски, намерих едно ново семейство, което остава в мен.

Станимир Стоилов: Левски не е това, което очаквах да е

Станимир Стоилов: Левски не е това, което очаквах да е

"Клубът изостава в развитието си"

Месецът след мача с Берое беше много труден. Когато трябваше да си почивам, всеки ден излизаха новини, които трябваше да обяснявам дали са верни или не. Истината е, че нямам никакъв подписан документ. Имал съм различни оферти, но съм подписвал договор, като поех голям риск. Какво ще стане сега, не зная. Какво ще правим, пак не знам. Всичко е възможно. Не съм подписвал никакъв договор. От първия ден, в който съм дошъл в Левски, исках да изградим добър отбор и да изпълня контракта си до лятото. Целта беше да направим нещо много добро и да продължим договора си. Опитахме да свършим работата си с моя екип професионално до последния момент. Желанието на г-н Павел Колев беше да седнем и да кажем всичко на новия треньор, какво сме направили, как сме работили, каква е нашата философия на работа. Това и направихме

Спас Русев за Левски: В чужбина съм, не се занимавам с това

Спас Русев за Левски: В чужбина съм, не се занимавам с това

"Няма да коментирам"

Имах много хубави моменти в Левски. Изиграхме много добри мачове с приятни спомени. Сърцето ми се пълни, когато си спомня за победата срещу ЦСКА и второто полувреме на мача с Лудогорец. Изиграхме много добри мачове на "Герена", в които нападахме и вкарвахме много голове. Имахме и моменти, в които показахме, че сме изтощени физически накрая на сезона. Сега се надявахме да направим селекция и ние да си направим тази подготовка, за да довършим започнатото, но не се случи. Левски никога няма да бъде затворена страница за мен, и да не съм треньор, оставам фен на клуба", сподели Славиша Стоянович пред Sportal.bg.