Халфът на Левски Радослав Цонев вчера поднови договора си със "сините", след което говори пред клубната телевизия. 

"Чувството да преподпиша с Левски е уникално. Радвам се, че и тази година ще играя за любимия си отбор. Надявам се тя да е доста по-резултатна от миналата. Всички знаем каква е ситуацията в Левски. В този момент трябваше да проявим нужното търпение. Сега вече имам договор, гледам напред към първенството и се надявам на добри игри", започна халфът.

"Нямаше съмнение в мен, че може да не остана в Левски. С брат ми чакахме договора. Както знаете имаше предложения от други отбори, но това не ни грабваше окото. Нашият интерес, желание и идея винаги са били да сме в Левски. Ние го доказахме. Имаме голямо желание да се доказваме пред всички наши фенове, те са страхотни". 

Борислав Цонев: Всеки ден бях уверен, че нещата с Левски ще се получат

Борислав Цонев: Всеки ден бях уверен, че нещата с Левски ще се получат

"Тази година се надявам да сме на по-предна позиция"

"От новия сезон очаквам един отбор, който е в трудна ситуация, да бъде един колектив, едно цяло на терена. Само и единствено по този начин през тази година можем да постигнем резултати, да показваме добри игри и да взимаме точки. Има доста добър колектив в съблекалнята. Повечето момчета сме българи, познаваме се, но трябва да го показваме на терена, а не само в съблекалнята".

"Каквото и да кажа за нашите фенове, ще е малко. Те са най-великите в България, показаха го. Точно в тези моменти се вижда един фен колко държи на отбора си и колко го обича. Благодаря им", каза Цонев.

Валери Божинов подписва нов договор с Левски

Валери Божинов подписва нов договор с Левски

За една година