Халфът на Левски - Борислав Цонев, вчера подписа нов договор с клуба. След това той говори пред телевизията на "сините". 

"Доста дълго чаках този момент, както аз, така и привържениците. Надявам се с подписите на мен, Ради и Анди да се нормализират нещата в клуба. Всичко да е нормално. Надявам се скоро да зарадваме феновете, защото и те са изстрадали много", започна Цонев. 

"Всеки ден бях уверен, че нещата ще се получат. Надявам се в скоро време нещата от финансова гледна точка, които ни бяха обещани, да са така. За всички ще бъде много добре". 

"Добрите резултати за Левски винаги са първите места. В последните години е малко по-сложно. Тази година се надявам да сме на по-предна позиция. Огромно благодаря на феновете. Усещаме тази подкрепа. Надявам се тези лоши моменти да са зад гърба ни и да жънем успехи заедно", каза още той. 

"Чисто кондиционно има още какво да се желае. С Ради бяхме доста време контузени, сега пропуснахме някои контроли. В мачовете е различно. Там трябва воля и дух", завърши халфът. 

Валери Божинов подписва нов договор с Левски

Валери Божинов подписва нов договор с Левски

За една година