Нова среща между Наско Сираков и Станимир Стоилов може да доведе до щастлива развръзка за феновете на Левски, твърди вестник "Мач Телеграф". Твърди се, че собственикът на "сините" е поканил Мъри да се видят в утрешния 12 юни (понеделник) след баража между столичани и Арда (Кърджали) за участие в предварителните кръгове на турнира Лига на конференциите.

Преди броени дни се появи снимка на Сираков и Мъри с дете в клубния магазин. Източникът твърди, че двамата се засекли на посоченото местоположение случайно, като мажоритарния собственик на акциите се възползвал.

Наско Сираков не успя да накара Мъри да размисли и да скъса оставката си след мача с Локомотив (София) на 8 април (събота), спечелен от "сините" у дома на "Георги Аспарухов" с минималното 1:0. Сега Сираков ще пробва да направи финален, отчаян щурм в опита си да върне опитния специалист в Левски.

В противен случай 26-кратните шампиони трябва да заложат на чужденец, като и там не е ясно какво точно се случва след като все още в общественото пространство не е изяснен казусът със сърбина Саво Милошевич, който трябваше да дойде на "Герена", за да наблюдава среща на "сините", но това не се случи.

Баражът за Европа: Левски - Арда 2:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Баражът за Европа: Левски - Арда 2:0 (Развой на срещата по минути)

Сблъсък на "Герена" с много неизвестни