Принципно, подобен тип коментари започват някъде в средата на октомври, когато вече ясно си проличава, че и тази година от любимия Левски нищо няма да стане. За зла участ обаче, апокалиптичният час за вековниците през тази кампания настъпи доста по-рано.

Не ти е нужно да се снимаш с таблет в парка, за да констатираш, че и този "нов" проект в синьо бързо нахлузи дрипавите обувки на своите предшественици и ни поднесе същата доза разочарование.

А е едва средата на август...

Мартин Камбуров: Два пъти ме искаха от Левски, имах оферта и от Гриша Ганчев

Мартин Камбуров: Два пъти ме искаха от Левски, имах оферта и от Гриша Ганчев

"Късметът е с мен, когато играя срещу Левски - независимо с екипа на кой отбор"

Тук е хубаво да вметна някоя умнотия за това какво наистина се случва в този отбор, но след видяното през тези 10 години, вече просто не знам. Наистина! 

Снимка 438099

Източник: LAP.bg

Тъпо е, че свещения за толкова много българи тим се превърна в посмешище. Едва ли не, тимче, с което да да се гъбаркат куп провинциални селекцийки, а и не само. Едва ли има аналог в цялата вселена на Цар Футбол, където да са се сменили толкова ръководители и футболисти, а дори да не е направена и крачица в правилната посока.

Може и да бъда оборен от вас, ако ми давате за пример актуалните действия на Павел Колев.

И на мен ми харесват добре оформените му слова, които биха вдъхнали надежда и на най-отчаяния левскар. Говори се за модерни сакутски технологии, нова методика в ДЮШ, различна работа с първия тим... Казваш си: "Мамка му, тоя клуб най-сетне тръгва напред", а след няколко дни на "Герена" идва Берое и буквално ти "спира тока".

Интерес от Италия и към Станислав Иванов

Интерес от Италия и към Станислав Иванов

Агенти на клубове от Серия "А" следят младока

Наглед случващото се в мъжкия отбор и целият процес по възстановяване на Левски, не трябва да имат нищо общо, но реалността в България е различна. Колев и неговите съратници няма как да работят спокойно по всички останали направления, докато представителният отбор продължава по този начин. Не дойде ли промяна, целият управленски потенциал ще се съсредоточава върху опитите за закърпването на нещо, което май е безвъзвратно скъсано...

Снимка 426249

Източник: LAP.bg

Както споделих и в предишен свой коментар, лично аз бях скептик за назначението на Петър Хубчев. Някак си никога не ми се е връзвало, че този специалист може да работи с успех в Левски. Но воден от симпатиите си към клуба и аз, като повечето фенове, му дадохме време.

Левски и Петър Хубчев - невъзможната симбиоза между огън и лед

Левски и Петър Хубчев - невъзможната симбиоза между огън и лед

Защо точно той?

И какво виждаме досега?

Ами почти нищо!

Стягайте се за Мартин Райнов

Стягайте се за Мартин Райнов

Срещу Царско село "сините" отново играха своя неясен и труден за гледане футбол

Радвах се при отстраняването на Ружомберок, беше ме яд заради глупаво изгубения мач в Ларнака, но до там. Левски просто абдикира! Както на терена, така и в желанието си за нещо повече.

А като доказателство за това, че работата на терена е нулева, може да ви бъде поредното поражение от Берое. Заралии надвиха "сините", когато треньори на клуба съответно бяха и Стоянович, и Георги Дерменджиев, и Георги Тодоров. А сега и Хубчев... 

Прогрес!?

Снимка 438133

Източник: От Facebook

Демонстрираният футбол е бавен, грозен и лишен от всякаква фантазия. И последната нотка на креативност си тръгна с Давиде Мариани. За новите пък какво толкова да говорим, след като бяхме облъчвани с мантри, че няма се бърза със селекцията, за да се намерят не много на брой, но точни играчи.

А в крайна сметка се появиха екзотики като Насиру Мохамед, Робърта и ходещият картон Янис Каргас. Напред се разполага с Дени Алар, който отвсякъде изглежда, че се чувства като на изгнание в България. А като допълним към тях и слабата форма на Мартин Райнов и Нуно Рейш, нещата придобиват трагикомични краски.

Казусът Ники М.

Казусът Ники М.

Коментар на Жаклин Михайлов

Сега старши-треньорът на Левски настоява за още трансфери. Това изречение винаги е било добро оръжие за всеки един наставник в беда. Ако не ти ги подсигурят, обвиняваш ръководството, че не ти помага. Ако пък ги получиш и нещата не потръгват, молиш фенове и шефове за търпение.

Снимка 434728

Източник: Официален сайт на Левски

И Хубчев обаче знае, че време няма! Да си го кажем правичката - на "Герена" полудяхме от безтитлие. Мина толкова много от последните успехи на Левски, че вече всеки специалист имат до два грешни мача кредит преди да се започне с недоволството.

А "сините" вече изиграха два такива - в събота срещу Берое и преди десетина дни с АЕК (Ларнака). Вековниците може да са в криза, но е недопустимо, при каквито и да е обстоятелства, да допускаш 4 гола на свой терен, от който и да е кипърски тим, както и 3 попадения от Камбуров и компания.

Този клуб все още има някакво реноме, което макар и с всички опити то да бъде сринато със земята, трябва да се брани. Защитниците обаче са прекалено малко.

Емил Спасов:  Спират ме по улицата и ми говорят за Левски, станахме за смях

Емил Спасов: Спират ме по улицата и ми говорят за Левски, станахме за смях

"Аз не обвинявам никого, знам, че е трудно"

Към финала на това словоизлияние, може би е редно да внесем и нотка оптимизъм. Макар и описани като кошмарни, нещата на "Герена" все още не са катастрофални. Въпреки, че е безумно малко, време за корекция на грешките все още има. Всичко е поправимо, стига неточностите да бъдат осъзнати. Нека и Хубчев не се сърди на всяка критика, и ако не в нас "неуките" журналисти, то поне да се вслушва в хората от близкото му обкръжение, защото няма какво да се лъжем - тимът просто не върви.

Снимка 437358

Източник: LAP.bg

Искрено се надявам след няколко месеца Левски да бъде на върха и да практикува супер футбол, а аз да потъна от срам с този коментар, обрисуващ задаващия се нов неубедителен сезон за столичани.

Дано, но малко вероятно...

Ивайло Петков: Още един или двама футболисти ще бъдат привлечени в Левски
Обновена

Ивайло Петков: Още един или двама футболисти ще бъдат привлечени в Левски

"Ще ни трябва време, за да сглобим силен отбор"