Жереми Петрис се утвърди като един от най-добрите футболисти на Левски. Десният бек даде специално интервю за колегите от "Гонг", в което говори за идването си в България, трансфера в Левски, влиянието на Станимир Стоилов върху него, най-трудния мач в живота си и целите на "сините".

"В Италия бях три години, но не получих шанс да играя в отбора си. Мислех си къде да отида и да играя футбол в бъдеще. Така получих предложение да дойда в Царско село в България. Тук нещата ми се получиха и успях да възродя кариерата си. Благодаря на хората в Царско село, които ми дадоха възможност да играя и така Левски успя да ме забележи.

За мен беше изненада, че влязох в състава за мача с ПАОК. Това беше най-трудният мач в живота ми. Никога не съм очаквал, че мога да направя мача на живота си точно в този момент, защото не бях водил подготовка с отбора, самият аз не бях достатъчно подготвен. Пред тази публика ми дойде вдъхновението и мисля, че се представих добре. След този мач ми тръгна и повярвах в себе си.

Да, първоначално договорът ми беше за шест месеца. В началото ми беше много трудно. Не бях правил подготовка, а в Левски никой не те чака. Влязох в отбора с много мощ, с желание и воля. Знаех в какъв отбор съм дошъл. След първите мачове си повярвах, знаех какво мога, знаех и за какъв отбор играя. Исках да покажа, че имам място в Левски и да си заслужа удължаване на договора.

Елин Топузаков е млад треньор. Водим разговори постоянно. Говорим си за всичко. Научавам и от него нови неща. С течение на времето Топузаков също ще стане много добър треньор. Колкото до целите - да смятам, че ще се класираме в Европа.

Левски се отказва от Филип Кръстев

Левски се отказва от Филип Кръстев

Даже му намери и заместник