Петър Курдов коментира надълго и нашироко ситуацията в Левски. Ето какво каза емблематичната футболна фигура пред "Тема: Спорт":

"Имах информация, че Георги Дерменджиев ще бъде сменен. Той е кротък човек, но според доста хора, включително и мен, на Левски му трябва сериозен водач. Треньор, който да стресне тези футболисти, които не знаят къде се намират.

Георги Дерменджиев отстранен от Левски, Георги Тодоров е временен треньор на "сините"!

Дерменджиев отстранен от Левски, "сините" с временен треньор!

Край на престоя на бившия треньор на Лудогорец!

Колкото и да виним треньора, в един момент той е само субективен фактор. Хората, които са на терена - те са важните. В последните години няма играчи, следователно и отбор. За това състояние вина има ръководството и най-вече Павел Колев.

Георги Дерменджиев: Павел Колев ми каза, че съм освободен

Дерменджиев: Колев ми каза, че съм освободен

"Решението е на собствениците, постъпих професионално"

Кой избра треньора? Той също трябва да носи отговорност. Отделно от това постъпи аматьорски и в други случаи. Може ли постоянно да говори, че ще намалява заплати?! Кой ще играе така, кой силен футболист ще иска да дойде? Отделно от това с лека ръка махна три момчета - Яблонски, Цветкович и Кабрал. Може и да не са кой знае какви, но те имаха своите добри дни. Без тях какво стана?

Дерменджиев: Няма да разчитам на Яблонски, Кабрал и Цветкович, това не са крути мерки

Дерменджиев: Няма да разчитам на Яблонски, Кабрал и Цветкович, това не са крути мерки

"В неделя ще видите дали някой от младите може да започне като титуляр"

Георги Дерменджиев е благ човек, подлага си бузата. Но на Левски му трябва треньор или човек, който като тропне на масата, и футболистите да се напикаят. Такива левскари има, но не и на "Герена". А в последните години се държат все около "Герена".

Павел Колев: Г-н Божков не се занимава с треньорски смени, няма нищо общо

Павел Колев: Г-н Божков не се занимава с треньорски смени, няма нищо общо

"При Дерменджиев за жалост не се получи"

На Левски му трябват свои хора. А не такива, които с лека ръка да разпилеят 14-15 милиона за една година. Има такива, но... Хората в клуба да си отварят очите, защото отборът вече не става за гледане.

Преди време на "Георги Аспарухов" водехме с по два-три гола за половин час, сега в последните минути гасим телевизорите, защото няма какво да видим", каза Курдов.

Павел Колев: Няма как да гарантирам, че няма да сбъркаме с избора на нов треньор

Колев: Няма как да гарантирам, че няма да сбъркаме с избора на нов треньор

"Има опции за треньор"