Старши-треньорът на Левски - Георги Дерменджиев даде своята пресконференция преди гостуването на Черно море през уикенда.

Опитният специалист трябваше да вземе отношение по доста от "горещите" теми в клуба. По време на своя брифинг той коментира драмите около освобождаването на тримата чужденци (Яблонски, Цветкович и Кабрал), контузията на Холмар Ейолфсон и назначаването на новия главен скаут Богдан Патрашку.

Левски и ЦСКА си спретват дерби на 24 май?

Левски и ЦСКА си спретват дерби на 24 май?

Новината разкри Атанас Караиванов

"Договорите на Яблонски, Кабрал и Цветкович няма да бъдат подновени и аз като треньор няма да ги ползвам. Това са играчи, които са играли за Левски и все още са с договори. Тези момчета са правили всичко възможно, за да помогнат на Левски. Трябва да бъдем позитивно настроени и няма смисъл да говорим с тях в минало време. Това не са крути мерки. Това е решение на клуба. Посоката, която клубът е определил се следва от самото начало"

"Колкото до скаута, аз го познавам. Разговарял съм с него вчера, така че всичко е в рамките на нормално. Мисля, че дори закъсняхме с тази позиция на човек в клуба", добави той.

Стефан Аладжов: Не ми се мисли, ако паднем от Черно море

Стефан Аладжов: Не ми се мисли, ако паднем от Черно море

"Отборът ни е по-слаб от този на ЦСКА"

"Искам да сме наясно с това нещо. Ще трябва да видим тези деца от школата. Ще има играчи. В неделя ще видите дали някой от младите може да започне като титуляр. За Левски е много голяма загуба отсъствието на Холмар Ейолфсон. В края на април трябва да бъде в България. Не вярвам да бъде готов за лятната подготовка".

"При всички случаи тази загуба за Черно море няма да бъде добре психологически за тях. Тези играчи са подготвени и не е проблем да изиграят 120 минути, а след три дни още един мач. Мисля да преодолеем като момент двете загуби, които отборът претърпя във Варна през този сезон".

"Имахме малко голови възможности срещу Ботев. Ние го видяхме това. Надявам се във Варна да имаме повече срещу Черно море. Ще използваме само здравите играчи", каза още Дерменджиев.

Фамилия Бекали получава цялата спортно-техническа власт в Левски?

Фамилия Бекали получава цялата спортно-техническа власт в Левски?

"Решението е взето еднолично от Васил Божков", твърдят в Румъния