По подобие на колегите си от ЦСКА, от Левски също пуснаха в продажба билетите си за Вечното дерби с "червените". Ето какво пишат "сините" на своя сайт:

"Левскари,

от днес в онлайн продажба са пуснати билетите за срещата с "ЦСКА-София" от деветия кръг на Първа лига. Талони за двубоя на Националния стадион "Васил Левски" на 26 септември, неделя, от 16.30 ч., могат да бъдат закупени през платформата urboapp.com ТУК: https://bit.ly/2Xkrs2O

Цените за привърженици на "Левски" са съответно: Сектор Б - 10 лв и Сектор В - 15 лв.

За "сините" фенове, желаещи да посетят двубоя, ще бъде отворено специално гише до касата непосредствено до параклиса пред Сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". Тя ще е на разположение за привържениците на 18 септември от 12.00 ч. (денят на мача с "ЦСКА 1948")

ЦСКА пусна в продажба билетите за Вечното дерби

ЦСКА пусна в продажба билетите за Вечното дерби

Двубоят между "сини" и "червени" е на 26 септември

На въпросната каса феновете ще могат да закупят билет за актуалния двубой от осмия кръг на едното гише или за срещата от девети кръг на съседното гише.

От неделя, 19 септември, пропуски за срещата с "ЦСКА-София" ще са налични и в официалния фен магазин на клуба в Сектор А. Първоначално отпуснатата бройка е 300 билета за сектор Б и 200 за сектор В, като при изчерпване ще бъде предоставено допълнително количество.

Благодарим ви за подкрепата!

Всички за "Левски"!", завършва съобщението.