От ЦСКА обявиха, че билетите за Вечното дерби с Левски вече са в продажба. Двубоят между "червени" и "сини" е на 26 септември от 16:30ч. на Националния стадион "Васил Левски".

Ето какво написаха от "Армията" на сайта си:

"Армейци,

билетите за вечното дерби вече са в продажба онлайн в мрежата на УРБО  (www.urboapp.com). ЦСКА приема Левски на Националния стадион "Васил Левски" на 26 септември (неделя) от 16:30 часа.

Червените привърженици ще заемат своите места в секторите "А" и "Г", а сините - в "Б" и "В".

Цените на билетите са:

- Сектор "А" - 15 лева

- Сектор "Г" - 10 лева

- Сектор "В" - 15 лева

- Сектор "Б" - 10 лева

- ВИП Ложа - 130 лева

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ВЕЧНОТО ДЕРБИ ОТТУК.

От утре (16 септември) билети могат да бъдат закупени и от касата до фен магазина на "Армията", която ще е с работно време всеки ден от 11:00 до 19:00 часа. На същата каса ще се продават и пропуски за европейските мачове на ЦСКА.

В деня на мача билети ще се продават на касите на Националния стадион "Васил Левски" от до 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

Припомняме Ви, че поради задължителните ограничителни мерки билети ще се продават само  за 30 % от капацитета на стадиона, като феновете трябва да се позиционират миминум през две места, един от друг. С оглед сигурността "Лъвчетата" на Националния стадион между отделните сектори ще бъдат затворени и там няма да се допускат никакви фенове.

Притежателите на абонаментни карти имат посочено място за Националния стадион и не се нуждаят от покани за дербито.

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

Всички фенове задължително трябва да носят със себе си документ за самоличност, защото след въведения строг пропусквателен режим, той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона, както и да спазват задължителните противоепидемични мерки:

- носене на маска

- спазване на социална дистанция

- дезинфекция преди влизане на стадиона

Умоляваме хора, които са били контактни със заразени от КОВИД-19 в последните две седмици или със симптоматика на заболяването да не посещават двубоя!

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Жозе Моуриньо: Искам да спечелим Лигата на Конференциите, ЦСКА е добър отбор

Жозе Моуриньо: Искам да спечелим Лигата на Конференциите, ЦСКА е добър отбор

"Не сме перфектни и ни предстои много работа"