Халфът Карлос Охене ще започне като титуляр за Левски срещу Арда. Ганаецът не бе в стартовата единайсеторка на треньора Николай Костов за гостуването на Пирин Благоевград. Той обаче се появи на терена с началото на второто полувреме, след като Хосе Кордоба бе изгонен още през първото полувреме.

На пейката обаче ще остане Фадига. Той игра слабо в Благоевград и бе заменен от защитника Кристиан Димитров, който днес ще излезе на мястото на наказания Кордоба.

На вратата ще е Андреев, а карето в отбрана ще формират Галчев, Кристиан Димитров, Келиан ван дер Каап и Цунами. Пред тях ще са Охене и Митков, а по крилата ще нападат Фабио Лима и Марин Петков. На върха на нападението ще е Рикардиньо. Той ще бъде активно подпомаган от Ел Джемили, който ще получи по-свободна роля от треньора.

Словакът Патрик Мислович най-вероятно ще дебютира за Левски през второто полувреме. Треньорът Николай Костов пък обясни, че не го е пуснал срещу Пирин, защото тепърва трябва да вникне към специфичните изисквания към него.

Левски - Арда 4:0, развоят минута по минута
на живо

Левски - Арда 4:0, развоят минута по минута

Мачът е от 17:45