Националният клуб на привържениците на Левски поиска среща с ръководството и собствениците на клуба.

Феновете твърдят, че все още няма отговор на техните писма.

Ръководството на Левски на спешна среща с тарторите на агитката

Ръководството на Левски на спешна среща с тарторите на агитката

Целта е да спрат зулумите на част от крайните ултраси

Ето какво написаха от НКП на 3 септември 2019 г., като днес феновете обявиха, че все още чакат отговор от ръководството:

"Уважаеми Левскари,

"Националният клуб на привържениците на Левски" разработи и прие, съгласувано с организираните структури в страната и чужбина, стратегия, която цели да регламентира отношенията на привържениците с ПФК Левски.

За тази цел Управителният съвет на НКП "Левски" отправи две официални покани за среща до ръководството на акционерното дружество, включително и до това на Нове Холдинг, на която нашите предложения да бъдат обсъдени и доразвити.

След повече от месец чакане така и не получихме официален отговор на предложенията за дискусия.

Поради тази причина намираме за уместно да запознаем левскарската общност с предложенията, които сме разработили и нашата визия за бъдещето. В случай, че ръководството на ПФК "Левски" прецени участието на НКП "Левски" за нежелателно и контрапродуктивно, то ние настояваме това да бъде оповестено ясно и публично.

При такова развитие, нашата организация заявява, че няма да пречи на успешното изпълняване на заложните в стратегията цели. Напротив, ние ще бъдем поне толкова деен коректив на действията по имплементирането им, колкото е била взискателна критиката към действията на НКП до момента".

Докога крайните ултраси ще гонят привържениците на Левски от стадиона?

Докога крайните ултраси ще гонят привържениците на Левски от стадиона?

Ексцесиите започнаха, след като уж крайните запалянковци се бяха "кротнали"