Бившият административен директор на ЦСКА и голям фен на отбора - Милко Георгиев, е силно недолюбван от повечето левскари. Те му се дразнят, че често взема отношение по теми, свързани със "сините". Георгиев писа и след вчерашната пресконференция на Джоузеф Диксън.

Ето какво публикува той на стената си във "Фейсбук":

"СДЕЛКА ИЛИ НЕ

В духа на заглавието на популярното предаване по една от телевизиите премина и шоуто на г-н Диксън. Тепърва ще очакваме епизод 2, 3 и т.н, макар лично аз да смятам, че основното беше очертано.

Какво всъщност научи спортната, а и не само, общественост? Още в началото ясен знак беше даден с неявяването на Наско Сираков. Очевидно с този финт, той ясно показа на "сините" едно - ето ви го човека, задавайте му на него въпросите. Да, ама необичайно жадният Диксън не е чак такава муха и след като изрецитира стихотворението за милионите и финансовите институции, които стоят зад гърба му, съвсем ясно върна паса към Сираков: "Няма и една стотимка да влезе в клуба, ако не получа гаранции от държавата и общината". Тук вече човекът е прав!

Това, което не успяхме да разберем е, какво точно преговаряха 6 месеца, след като от областната управа и общината признаха, че никой не ги е търсил за среща или мнение?!

Също така не стана ясно, за тези 6 месеца, беше ли направен одит, ако да - от коя компания?

Човекът каза, че след евентуална сделка, щял да прегледа документацията. Това сериозно ли?

Ще е добре някой, който му е близък (например Благой Георгиев) да му обясни, че има действащ ПУП (подробен устройствен план) и че промяна на ПУП не е по силите на футболния клуб. Няма никакъв смисъл да влизаме в сметки по отношение на бизнес плана на г-н Диксън, тъй като такъв просто няма.

Няма смисъл и да ровим в интернет относно минали негови проекти. Такива очевидно също няма. Иначе би било меко казано малоумно, да не си представиш "визитката" точно в такъв момент.

Особено важно е да се отбележи, че този симпатяга по никакъв повод не искаше да поеме ангажимент за нищо, което би го свързало с евентуален и не толкова неочакван "провал на сделката". Просто защото и той си дава ясна сметка, че участва в някакъв зле режисиран късометражен филм. Чудно е и друго - журналистите имаха повече от всичкото време на света, за да се подготвят с адекватни въпроси, а реално единствените които зададоха смислени такива, бяха от BTV...

Човекът нямаше идея за нищо свързано с клуба, но пък водел преговори за треньор!

Разбира се, не изключвам вариант при който да има едни изпрани (откраднати) пари и това да е елегантен начин да ги "приберат" у нас, но предвид актьорите, малко ме съмнява...

Или казано по-просто, ако някой иска да инвестира 250 млн. долара, преговаря 6 месеца за това, явява се пред обществото... и единственото, което измъкнаха от него беше "ще видим кои са кредиторите и ще преговаряме с тях, след като вземем акциите"... Да, бе, пич, ама ние не сме Буркина Фасо, ние сме страна член на ЕС и тези филми ги знаем още преди да дойдеш на проби в ЦСКА!

Какво следва? Моят прочит е, че съвсем скоро младежът ще си замине в ОК, за да чака да се получат гаранциите по сделката, а тук Наско ще трябва да се поти и да се обяснява.

Отново ще кажа - Сираков беше излъган, а от април насам вече и няма кой да го излъже. Този филм свърши, но клубът няма времето и часовникът си тиктака.

След като отборът започне подготовка и милионите така и не влизат, то тогава все някой ще трябва да поеме отговорност. Ще има ли изненадани, когато цялата вина се стовари върху героя Диксън?

В крайна сметка, ние винаги сме били царе да търсим вина в другите, само не и в себе си, това си ни е национална черта.

П.С.: Лупи, ако си ти зад това, да знаеш - добър си!"

Какво каза и не каза Диксън? Къде беше Сираков?

Какво каза и не каза Диксън? Къде беше Сираков?

Няколко неизбежни въпроса около Левски