Черногорският вратар на Левски - Милан Миятович стана поредният нов футболист на "сините", който даде обширно интервю пред клубния канал на вековниците. Стражът разкри какви са неговите цели в тима и сподели своите очаквания за предстоящия нов сезон.

"Чувствам се много добре в Левски. Всички играчи и треньорският щаб ме приеха много добре. Не се чувствам като нов в клуба, а като българин. Преди да дойда знаех, че Левски е голям отбор, но като пристигнах разбрах, че това е много по-голям клуб, отколкото си мислех. Левски е известен клуб с големи традиции и привърженици".

Михаил Вълчев: Валери Божинов имаше място в Левски

"Синя" легенда: Валери Божинов имаше място в Левски

"Началото и за Хубчев, и за клуба е оптимистично

"В моята родина Черна гора добре знаем какво е Левски. Не мислих много преди да взема своето решение. Аз съм вратар на националния отбор на Черна гора и много хора очакваха именно такъв трансфер. През първите ми дни съм най-близък с Живко Миланов, защото знае малко сръбски".

"Хубаво е да има силна конкуренция. Който и да застане на вратата на Левски мисля, че няма да има проблеми. Не мисля, че разликите с тренировките в Черна гора са толкова големи. Тук съм от седмица, но свикнах доста бързо и от ден на ден ще се представям все по-силно. Важно е да се представим добре в първенството и евротурнирите".

Тиам: Петър Хубчев е човек със силен характер, Делио Роси ме направи по-добър футболист

Тиам: Петър Хубчев е човек със силен характер, Делио Роси ме направи по-добър футболист

"В Сенегал имаме проблем с манталитета"

"Не познавам Ружомберок, но миналата година играх срещу Тренчин в евротурнирите. Познавайки техния футбол мисля, че имаме доста добри шансове да преминем в следващия кръг на Лига Европа. Запознат съм с българския футбол. Знам и доста от вашите футболисти, които играят за националния ни отбор".

"За ЦСКА не знам много. Срещу Лудогорец съм играл в евротурнирите с Младост (Подгорица). За голям клуб като Левски целта е само една -трофей. Искрено се надявам тази година да вземем поне един. Само Левски!".

Георги Костадинов: Политиката на Левски през последните години бе грешна

Георги Костадинов: Политиката на Левски през последните години бе грешна

"Най-голямото разочарование до този момент в кариерата ми, е че не успях да вдигна трофей със "сините"