Бившият бранител на Левски - Драган Михайлович си спомни за своя престой на "Герена" и за пореден път обяви, че "сините" са символ на истинската любов към футболната игра. Ето какво каза той пред колегите от "Гонг":

"Беше ми много трудно да се разделя с Левски, ако трябва да съм честен. Очаквах да получа оферта от клуба много преди края на сезона, но това не се случи. В края на сезона получих предложение за едногодишен договор. Исках да намеря компромис за продължителността на договора за две години, но получих отрицателен отговор. Исках да остана дълги години в Левски, но за съжаление не се случи.

Винаги следя Левски и моите братя на терена. Гледам мачовете и се радвам за победите на отбора. Мисля, че момчетата играят отличен футбол и доминират над съперника във всеки мач. Това е Левски, който хората искат да виждат!

За мен Левски е символ на истинска любов към футбола. Когато беше трудно, феновете го показаха. Смело мога да кажа, че Левски не е просто обикновен клуб, а едно голямо семейство. Радвам се, че бях част от това семейство. Щастлив съм, че след дълги години успяхме да вдигнем Купата на България и да зарадваме нашите фенове, защото те са Левски!".

Легенда се разсърди на Левски заради пропуснат рожден ден

Легенда се разсърди на Левски заради пропуснат рожден ден

Връща картата си за безплатен вход