Бившият треньор на Левски Михаил Вълчев заяви пред "Тема: Спорт", че ако клубът не извади средства за привличането на няколко качествени играчи, то разликата с лидера Лудогорец няма да бъде намалена.

Лудогорец победи Левски с 2:0

Лудогорец с чиста победа срещу Левски, шампионският поход на "орлите" продължава

Кешеру с поредно попадение срещу "сините"

"Не видях чак такова осезаемо превъзходство на Лудогорец, но все пак пролича по-голямата класа на този тим. Домакините се възползваха от две неправилни заставания на синята защита и решиха всичко. Те имаха ясна идея какво да правят. Разиграваха си добре топката, но това бе очаквано.

Левски все още не разполага с достатъчно класа, за да победи Лудогорец

Левски все още не разполага с достатъчно класа, за да победи Лудогорец

Хубчев не моли за време и търпение, защото е ясно, че отборът има нужда от това

Отделно от това затвориха пространствата около линиите. Направиха така, че Паулиньо и Станислав Иванов да играят слабо и си решиха проблемите. Така Робърта остана изолиран и като цяло нападението на Левски бе слабо. Холандецът се пораздвижи едва когато отиде на фланга.

Хубчев е. Ама не е готово

Хубчев е. Ама не е готово

Левски има наставник, който да го изведе на по-високо ниво, но още не е успял да обърне мач под негово ръководство

Дени Алар пък с нищо не помогна. Като прибавим и липсата на идеи от по-задна позиция, ще видим и защо се стигна до загубата. Ще отбележа, че вратарят Милан Миятович пази стабилно - не допуска големи грешки, но и не прави големи спасявания, такива, с които да ти извади мача.

Снимка 439864

Източник: LAP.bg

Четири точки не са много, нивата е дълга. Но през зимата трябват класни футболисти. Да, в момента Левски единствен е по-близо до Лудогорец, но дистанцията няма да бъде скъсена просто хей така. Не се ли хвърлят пари за двама-трима класни играчи, няма да стане.

В Левски повечето са свободни агенти или такива, които първо лекуват няколко месеца, а после ги чакат да се аклиматизират. Няма ли последователност в селекцията, няма да има и силен отбор", каза Вълчев.