Бившият футболист на Левски и Черно море - Мариян Огнянов, сподели очакванията си пред "Тема Спорт" за предстоящия сблъсък между двата отбора за първенство. Мацата коментира и възхода на "сините" под ръководството на Станимир Стоилов.

"Надявам се да се получи хубава среща и нека този отбор, който е по-добър, да победи. В момента и двата отбора се намират на добри позиции и като ниво, и като класиране. Много е хубаво, че в последните седмици в Левски се говори повече за футбол. Дано се получи атрактивен, който да се хареса на феновете.

В моят профил в една от социалните мрежи написах след завръщането на Станимир Стоилов в Левски, че това е най-хубавото нещо, което може да се случи на тима. Много добре знам как работи този човек и какви са му вижданията за футбола.

Бях убеден, че поне от игрова гледна точка отборът ще стои много по-добре отпреди неговото идване. Много неща промени Стоилов. На първо четене се вижда подобрение в контрола на топката подредбата на тима. Вижда се, че всеки футболист знае какво да прави на терена. Линиите действат организирано. Много са нещата и вярвам, че на феновете на Левски им харесва как изглежда тимът в момента.

Феновете направиха нещо изключително през последните години. Продължават да го правят и каквото зависи от тях, го показват ежедневно. Вярвам и стискам палци всичко да се оправи".

"Синя" легенда: Илиян Стефанов може да се превърне в голямото откритие на тима

"Синя" легенда: Илиян Стефанов може да се превърне в голямото откритие на тима

"Станимир Стоилов взе точните хора през зимната пауза"