Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде традиционната си пресконференция преди двубоя от седмия кръг на efbet Лига срещу Хебър.

"Преживяхме трудни 10 дни. Опитахме да съхраним най-вече емоционално играчите. Надявам се на добра игра утре. Във футбола нямаш време за съзирцания, защото бързо идва следващия мач.

Всички, които бяха контузени, са възстановени. Не преливаме от много играчи. Ако има добри оферти, ще продаваме. За момента няма оферта, която да задоволява клуба. Играчите трябва да мислят за играта си на терена.

Христо Йовов: Стоилов има план за поне година напред в Левски

Христо Йовов: Стоилов има план за поне година напред в Левски

"Липсва човек, който да реши мачовете"

Нямам притеснение от посещаемостта на феновете. Нормално е у тях да има разочарования. Любовта надделява над болката при левскарстовото. Само с подкрепа и пълни трибуни можем да вървим напред. Не виждам смисъл да ги призовавам. Те ще посетят стадиона. Когато е най-трудно, винаги са на стадиона.

Надявам се паузата да е помогнала на играчите да се отърсят. Те спечелиха любовта, заслужиха си я. Оттук нататък всеки мач за тях в първенството е финал.

В деня след отпадането от евротурнирите се обадих на Наско Караиванов, че сме готови, когато преценят от футболния съюз и нашите съперници, на които причинихме неудобство, да решат кога да играем мачовете. Няма да имаме претенции. Това важи и за Суперкупата. Ще се съобразим изцяло с футболния съюз и съперниците за отложените мачове.

Отборът е загубил 1 или 2 мача за последните 8-9 месеца и може би още 1-2 без значение. Не е лесно да детронираш някого. Нужно е да играем на високо ниво всеки мач. За мен е важно моят отбор да играе на максимум всеки мач. Постигане на постоянство в играта е най-трудното", каза Стоилов.