С популистки и просташки изказвания. Така борят в Левски неочакваната загуба от Славия.

Шегата с все по-експанзивния коронавирус, за който се спекулира, че вече е и на българска територия, беше адски неуместна. Най-малкото поради факта, че има хиляди жертви. Загубени са били човешки животи. И без значение до каква степен си разочарован от някакъв си футболен мач, не е удачно да иронизираш нещо подобно, при тези обстоятелства.

Павел Колев: Ако не се подобрим, трябва да се молим коронавирусът да дойде, за да не играем с Лудогорец

Колев: Ако не се подобрим, трябва да се молим коронавирусът да дойде, за да не играем с Лудогорец

"Това поведение днес не отива на клуб като Левски"

"Хубчев да пали с 200" също е интересен ракурс към проблемите в "Подуяне". Безспорно интелигентен подход в разискването на очевидния игрови проблем на "синия" отбор.

Илиан Стоянов: Хубчев, пали с 200 от "Герена"!

Илиан Стоянов: Хубчев, пали с 200 от "Герена"!

"Не знае къде се намира, направо неадекватен"

Футболистите в Левски не играят добре. Никак. Хубчев не спира да подчертава това. Основно обаче - защото не знаят дали ще взимат заплати. Не знаят ще го има ли клуба или не. А не защото треньорът им не става.

Снимка 463552

Източник: LAP.bg

Българите в тима са притеснени и изнервени. Чужденците не са. Защото в момента, в който им бъде казано, че няма да вземат парите си, те ще си тръгнат. С 200. В тях емоция и допълнителен ангажимент към клуба не бива да се търси. Футболистите в световен мащаб признават, че са наемници. Всеки работи за пари. Защото иначе децата му ще трябва да бъдат нахранени с гордост, чест и морал. Показателно за начина на поведение, наложен в последните години в най-популярната игра, е това, че редица европейски и световни звезди избраха Китай, Катар, Саудитска Арабия и т.н., вместо да останат в Европа. Това е положението. Във футбола отдавна всичко е пари. И ние изостанахме с толкова сериозни темпове в тази насока, че вече е невъзможно да достигнем когото и да било.

Та да се търси морална отговорност от чужденците, а и от повечето от българите в отбора, не е резонно. Не е рационално.

Снимка 469484

Източник: LAP.bg

Но да се върнем на темата - футболистите в Левски не играят, поради липсата на стабилност. А не заради внезапна загуба на качества и потенциал в треньора им.

Как така в началото Хубчев беше гений, а сега вече не е? Какво се промени у него самия? Че му бяха натресени двама безкрайно слаби чужденци? Които се чуди как да "интегрира" в състава, а вероятно му се иска да ги "екстрадира" в затънтената футболна бездна, от която са дошли?

Снимка 461470

Източник: levski.bg

Или сигурно Хубчев носи вина за това, че се отказа от заплатата си... Гадничък и подъл ход беше това, със сигурност... Популистки. Вероятно го е направил, за да се хареса на някого. За да умилостиви настръхналите срещу него критици. Които го приканват да "пали". По кръчмарски. На високо и освен това интелигентно ниво. Нищо че част от критикуващите са с предимно свободни трансфери в кариерата си и единствената прилика между тях и личността, която се визира чрез прякора им е, че и двамата са играли във "вечен" враг, а след това са обличали екипа на другия. В единия случай от "червен", екипът е станал "син", а в другия - от "червено-черен" - "синьо-черен". И след това с 5 години в отбора - легенда... Както често се случва в България. И свободен трансфер, свободен трансфер... Кой ще ти плаща, когато класата е толкова очевидна, а техническите заложби в играта включват предимно добре изпънат крак, с който биват посичани наистина техничните футболисти на терена.

Снимка 469481

Източник: LAP.bg

Сложничко взе да става изложението...

Та по-протичко и ясно: Кокала треньор, а на Фулвио "адашът" му директно президент на Левски. И да покоряваме Европа-та. Колко му е?

Директорът нека си остане същият. Там каквато и да било промяна може единствено да развали впечатленията. И по една маска от него, че идва мачът с Лудогорец...