Изпълнителният директор на Левски Павел Колев се изказа по доста любопитен начин след загубата от Славия с 1:2.

За предстоящия мач с Лудогорец за Купата, Колев каза, че ако няма промяна в поведението на играчите на терена, от "Герена" трябва да се молят коронавирусът да дойде в България, за да бъде отложен двубоят.

Славия спечели гостуването си на Левски с 2:1

Славия надигра тотално Левски насред "Герена" и триумфира в най-старото столично дерби

Юноша на ЦСКА остави "сините" без победа от началото на полусезона

"Според мен загубихме заслужено и с добър резултат с оглед на показаното. Бяхме надиграни днес, честитя на Славия. Трябва да питате треньорите дали ще успее да подобри представянето си за Лудогорец. Ако не го направят, трябва да стискаме палци коронавирусът да се разпространи и да не го играем тоя мач.

Това поведение днес не отива на клуб като Левски, не отива на футболисти, които носят синята фланелка.

Снимка 469488

Източник: LAP.bg

Похвалите са изцяло за публиката, която и днес ни помогна. Не мисля, че играчите не са искали да играят добре. В такава трудна ситуация си личи кой има характер и кой не. Когато един треньор на Левски не може да спечели три мача поред, може да се създаде напрежение.

Аз сега говорих с треньорите, но не мисля, че съм създавал напрежение. Трябва да се съберат в юмрук и да покажат, че това не е реалното ниво на отбора. Има някакви напрежение в някои играчи, които днес не показаха какво могат. В момент, когато публиката повярва на отбора и има шансове за нещо, явно се срива нещо при нас", каза още Колев.

Снимка 469483

Източник: LAP.bg