Четири победи и две загуби, при голова разлика 6:4. Това са сухите цифри от мачовете, които изигра Левски по време на зимната си подготовка.

"Сините" не успяха да отбележат гол само в един от шестте двубоя, а в цели три не позволиха на противниците си да се разпишат.

Ако нещата в отбрана изглеждат по-добре, то същото не може да се каже за другите зони. Особено, ако се стигне до продажбата на Найджъл Робърта. Без него "сините" са, меко казано, беззъби. Нидерландецът вкара три от шестте попадения и стана водещ голмайстор в проверките. Но още един факт се набива на очи към това негово постижение. Останалите три гола паднаха докато той бе на терена. Нито веднъж Левски не се разписа, след като Найджъл бе заменен.

Не е тайна обаче, че Робърта е с един крак извън "Герена". Собственикът Наско Сираков е готов на тази жертва, за да осигури два месеца спокойствие за отбора във важен момент - финалните мачове от плейофите, независимо в коя част от таблицата ще попадне отборът. От своя страна, Славиша Стоянович бе ясен - Робърта трябва да остане, иначе става лошо!", пише в свой коментар Андрей Андрев от "Мач Телеграф".

Живко Миланов помага за входящ трансфер на Левски

Живко Миланов помага за входящ трансфер на Левски

Драган Михайлович не е успял да го замести в АПОЕЛ