Левски стартира сезона с две загуби и напрежението на "Герена" очаквано се покачва. В събота сините паднаха с 0:2 при гостуването на младия тим на Ботев (Враца), а играта им бе под всякаква критика. Столичани така и не създадоха чисто голово положения през двубоя. За капак пропуснаха и дузпа - вратарят Красимир Костов отрази изстрела от бялата точка на Борислав Цонев.

WINBET - удвои тръпката от играта онлайн! (18+)

Изключително слабото представяне започва да клати стола на младия треньор Живко Миланов. Ръководството на клуба вече се оглежда за наставник, на който най-вероятно ще му се наложи да вади тима от сериозна криза - както на резултаяти, така и на игра, пише "Тема спорт".

Венци Стефанов: "Палмите" ще фалират, ако тръгнат да покриват всяко задължение на Левски

Венци Стефанов: "Палмите" ще фалират, ако тръгнат да покриват всяко задължение на Левски

"Лудогорец е с класа над останалите"

В неделя, 8 август, Левски приема Арда. Двубоят е от 15 часа и при нов провал нищо чудно Живко Миланов да си събере багажа. Той вече намекна, че може и да подаде оставка.

"Най-нормалното нещо е да съм виновен аз, ако отборът не върви. И аз бих си поел отговорността. Но продължавам да вярвам в тези момчета и съм сигурен, че иде дойдат по-добри дни за тях", заяви Миланов след загубата от Ботев Враца.

Всъщност дълго време въобще не бе сигурно, че Живко ще е треньор на Левски през сезона. План А на собственика Наско Сираков бе връщането на "Георги Аспарухов" на Станимир Стоилов. Разговори с Мъри бяха водени, като в един момент той дори правеше планове за лятна селекция.

Той щеше да поеме тима, ако мажоритарният пакет акции на Левски премине в ръцете на Джоузеф Диксън. Това обаче не се случи. Затова и Миланов от временен стана постоянен треньор на сините.

Не отписвайте точно този Левски!

Не отписвайте точно този Левски!

Миланов и футболистите заслужават вот на доверие