Левски осъществи нов трансфер, но този път в медицинския щаб. "Сините" имат нов масажист, пише "Мач Телеграф". Това е Божидар Михайлов, който в последните две години и девет месеца работеше в националния отбор по вдигане на тежести.

Там треньорът Иван Иванов и щангистите бяха много доволни от работата на Божидар, който възстановяваше отлично състезателите след тежките тренировки, лекуваше ги от травмите им и има сериозна заслуга за някои от най-големи-те успехи в този период.

Ударна "синя" селекция" - на "Герена" чакат още петима нови

Ударна "синя" селекция" - на "Герена" чакат още петима нови

Стоянович държи на попълнения

Става въпрос за европейската титла и третото място в света на Божидар Андреев, съответно от Батуми 2019 и Питая 2019, сребърните медали от европейски първенства на Ангел Русев и Ивана Петрова, както за много други отличия на щангистите ни в по-долните възрастови групи.

Новият масажист на Левски е специализиран в лечебен, спортен и класически масаж, както и в юмейхо профилактиката и ашиатцу. Пред "Мач Телеграф" хора от "кухнята" на щангистите разкриха, че от Левски са предложили много по-добри финансови условия на Божидар Михайлов и той нямало как да откаже офертата на "сините".