От Левски обявиха, че продължават да събират пари за семействата и близките на загиналите фенове на отбора при тежка катастрофа след мача срещу Айнтрахт Франкфурт в София от Лигата на конференциите.

"Левскари, след ужасната катастрофа в часовете след мача с Айнтрахт в София, при която загинаха четирима наши "сини" братя, клубът стартира кампания за набиране на средства за подпомагане на техните близки.

За целта ПФК Левски обяви, че всички събрани средства от виртуални билети за мача-реванш с Айнтрахт ще бъдат предоставени за каузата. Точната сума, която е събрана, е 16 768 лева.

Левски готви грандиозни тържества за 110-годишнината

Левски готви грандиозни тържества за 110-годишнината

На "Герена" вече се стягат за датата 24 май 2024 година

Паралелно в клубния магазин бе поставена урна, в която всеки желаещ може да подпомогне семействата на загиналите "сини" братя. Тя ще остане и по време на домакинствата на Етър в събота, както и срещу Лудогорец на 1 октомври.

След това сумата от урната ще бъде прибавена към тази от виртуалните билети и ще бъде предоставена на пострадалите. Всеки, който има желание да подпомогне каузата, може да го направи в следващите две домакинства", написаха от клуба.