Ръководството на Левски започна да се готви за 110-ата годишнина на клуба, информира "Мач Телеграф". На 24 май 2024 година клубът ще навърши тази достолепна възраст.

Над 8 месеца по-рано на "Герена" вече обмислят събитията около празника. Шефовете на клуба са се събрали, за да обсъдят бюджета за тържествата. Най-големият проблем е, че няма как да бъде организиран приятелски мач за празника като онзи емблематичен сблъсък с Лацио за вековния юбилей.

От Левски пуснаха важна информация за феновете си

От Левски пуснаха важна информация за феновете си

"Синя фиеста" преди мача с Етър

Това е така поне по две причини. Първата е, че първенството в Първа лига приключва на 25 май, а втората - елитните шампионати вече ще са свършили заради предстоящото европейско първенство в Германия и реално няма да може да се намери солиден съперник, който да вземе участие в празненствата.

Въпреки това ръководството на Левски готви поредица от събития, които да компенсират липсата на голям мач около 110-годишнината. Възможно е отборът да играе с юбилейни екипи в края на сезона, но все още всико е в процес на работа.

"Идеята е да направим велик празник, какъвто беше за 100-годишнината. Вярваме, че ще зарадваме феновете с идеите ни", коментират от "Герена".