Левски няма да има отбор във Втора лига, въпреки че правилниците позволяват на "сините" да качат втората си формация там. В момента тимът, воден от Христо Арангелов, се подвизава в Югозападната Трета лига и ще остане там.

"Сините" заемат седмото място и изостават на 35 точки от Миньор, който е лидер. Преди няколко дни се появиха информации, че от "Герена" са взели решение да сложат край на мъките на юношите си при гостуванията в Югозапада, където съдиите треперят от страх пред домакините, но нещата не стоят по този начин. О

т Левски са твърди, че няма да правят излишни разходи. А ако искат да имат тим във Втора лига, то "сините" ще трябва да внесат такса от 50 000 лева, която да бъде разпределена между останалите отбори там. Освен това трябва да вдигнат и бройката на футболистите с договори. Ще се увеличат и разходите около пътуванията за мачовете.

"Сините" обаче са си поставили нова цел - да изчистят колкото се може по-бързо и дълговете към Столична община. Те са в размер 2 097 000 лева. Тимът успя да си издейства разсрочване, но иска да покрие главницата, както стори със задълженията към НАП, пише "Мач Телеграф".

Сираков и Боримиров поставиха задача на Николай Костов

Сираков и Боримиров поставиха задача на Николай Костов

Ето каква е тя