На "Герена" продължават да отбиват мераците на клубовете, които проявават интерес към Пламен Андреев. Преди Нова година Левски е пратил в коша две предложения за капитана си, които са били в размер на 400 000 евро, пише "Мач Телеграф".

Левски се опитва да вземе юноша на Еспаньол без пари

Левски се опитва да вземе юноша на Еспаньол без пари

Играе за Акритас

Според запознати мизата е скочила до 1 милион лева. И тя обаче не се доближава до цената, която му постави "Трансфермаркт" - милион, но в евро, а не родни левове.

На "Герена" смятат, че на Пламен все още му е рано да мисли за чужбина и има все още какво да даде на Левски. Нищо, че специалистите, които се занимават в търсенето на бисери сред младите играчи, не спират да го хвалят.

"Той си заслужи да бъде неоспорим титуляр в Левски, след като записа 11 сухи мрежи в 16 мача. И със сигурност вече не е анинимен играч, какъвто бе през миналата зима", тръбят скаути в социалните мрежи.

"Сините" пък чакат развръзка около новата си трансферна цел - Джавад ел Джемали. Крилото не попадна в групата за двубоя с АПОЕЛ от Никозия, който бе загубен с 0:2. Смята се, че това е ясен знак, че Ел Джемали ще напусне Акритас Хлорака, чийто треньор е Бруно Акрапович. Той има договор до лятото и "сините" се опитват да го измъкнат при изгодни за тях условия.