Изпълнителният директор на спонсора на Левски - Palms Bet Лъчезар Петров, заяви, че клубът започва да стъпва на краката си и да се изправя. Той помага за управлението на "сините". Петров бе гост в предаването "Синя кръв" на "Трибуна Левски".

Левски - Академия Пандев 3:1(Развой на срещата по минути)
на живо

Левски - Академия Пандев 3:1(Развой на срещата по минути)

"Сините" спечелиха трофея "Георги Соколов"

"Вървим по стъпките да направим клуба работеща машина. Ако клубът не работи като бизнес, няма кой да дойде и изсипе едни милиони. Ок, ще има селекция и резултати, но дотам. Фенската маса по време на коронавируса събра милиони. Това е спящ потенциал и трябва да направим всичко като бизнес. Артикулите и марката Левски осигуряват 15-20 процента от бюджета. Перото тв права не е за подценяване. Но може и да са повече. Истината е, че Станимир Стоилов върна хората. Средната посещаемост на домакинствата стана 8-9 хиляди зрители, а доскоро бяхме по 500-600 човека на стадиона.

Левски се похвали с 1000 продадени абонаментни карти

Левски се похвали с 1000 продадени абонаментни карти

Само за три дни

Ежеседмично хората от Надзорния и Управителния съвет ходят по срещи с различни бизнеси. ЛЕД-системата на стадиона помага, предлагаме суперреклама на по-ниски цени от телевизията. Колкото до нас - Palms Bet дойде на изцяло пазарен принцип в клуба. Никой не ни изпрати. А и вече 2 години никой не ни се обади да ни каже - вие не трябва да сте в Левски.

"Точните задължения на клуба не са ясни. Някои не са точно задължения, защото са с късен падеж на погасяване. За НАП е ясно. Към момента частично се обслужва дългът, но назад във времето това не е правено и тежи. Но пък ето, новото сдружение (б.р. - "Левски на левскарите") помага.

И аз лично преговарях с Петър Хубчев. Всичко до стотинка му е платено. Но за съжаление наред е да се погасява дългът към Насиру Мохамед".

Георги Стоянов: Надяваме се занапред постоянно да излизат добри вратари от школата

Георги Стоянов: Надяваме се занапред постоянно да излизат добри вратари от школата

"Работата ми с Ники Михайлов е много лесна"