"Сядам пред вас приятелски и добронамерено, за да не остане с впечатление, че Костов се укрива. Вчера имахме тренировка в залата и не се укриваме. Сега е моментът да се извиня за агресивното поведение след мача с ЦСКА. Винаги съм се старал да бъда коректен с вас", започна Костов.

"Има неща, които като увод на тази пресконференция да кажа, че съм много засегнат от много неща, които се случиха. Всичко това се случва, когато преживяваме загуби и имаме слаби резултати. Тежестта пада върху треньора и аз съм поел отговорност".

Боримиров: На този етап Костов остава

Боримиров: На този етап Костов остава

Наско Сираков пък е привикал Костов преди тренировката на "сините"

"Засегна ме изтичането на някаква информация, което е внушение на левскарската общественост, че Костов и някои от футболистите са имали пререкания на полувремето срещу ЦСКА. За това сядам за да опровергая тази неистина", заяви с категоричност той.

"Другото, което изключително много ме афектира е, че се иронизира играта на Левски. Иронията е "романтичната игра на Левски". За романтичната игра е моя идея и при първите разговори със Сираков го попитах дали знае с какъв футбол се занимавам аз".

"Искам-не искам трябва да се върна назад към първите ми месеци. В първите пет месеца работих с един отбор, а през вторите пет с друг".

"Няма от какво да се гордея от тези 10 месеца, но не се срамуваме, тъй като вие сами проследихте в периода, в който работихме заедно, че не всичко беше толкова лошо, колкото излиза в обществеността като внушения".

"В моменти, в които изпитвахме някакви затруднения веднага настъпваше някаква атака, която естествено повлия на психиката на футболистите и на всички, които се занимаваме с играта на отбора".

"Мисля, че трябва да спра да говоря, защото може да прозвучи като оправдания. Аз съм поел отговорности в този клуб. Пламен Андреев е време за възмъжее, да поеме отговорностите, изживяхме всички негови грешки.

Имахме много слаба резултатност от играта на вратарите. Слаби резултати като допуснати голове, като вратарски грешки. Ние не искахме нов вратар. Ние искахме Пламен да се развива. Най-лесно беше да поискаме нов вратар.За Хоркаш признах, когато имахме оферта в клуба трябваше да се обърнем към някой. За Пламен също имаше оферта. Рекордните изходящи трансфери в този 10-месечен период заслужават уважение. Причината за слабите резултати не е там, където я търсим. Причината е в нарушението на баланса. Ние търсим идеалният баланса в този вид романтична игра".

В Левски са решили да се разделят с нападател

В Левски са решили да се разделят с нападател

Разглеждат оферти