Централният защитник на Левски - Хосе Кордоба може да не вземе участие в мачовете до края на сезона. Причината е, че мускулната травма на панамеца се оказа по-сериозна, разбра "Тема Спорт".

Бранителят е извън терените повече от месец - не е играл от успеха над Локомотив (София) с 1:0 на 8 април. Това бе и последният мач за сините под ръководството на Станимир Стоилов. Оттогава Кордоба е извън сметките на Елин Топузаков. През миналата седмица защитникът започна леки тренировки, но състоянието му не се подобрява. Той страда от контузия на преден мускул на крака и все още не е ясно кога ще бъде възстановен.

Към панамския национал има сериозен интерес от чуждестранни клубове и негова продажба не бива да се изключва. Испанският Жирона вече проведе разговори с шефовете на клуба за това при какви условия ще може да се сдобие с правата на 22-годишния централен защитник. Каталунците са следили цяла пролет изявите на Хосе. "Сините" търсят усилено заместник на Кордоба и следят централния защитник на Арда Умар Сако, пише "Тема Спорт".

Пламен Андреев изравни рекорда на Димитър Иванков

Пламен Андреев изравни рекорда на Димитър Иванков

А е само на 18 години