Бившият главен скаут на Левски Кирил Вангелов продължава с атаката си спрямо клуба. Според него ще трябва да мине поне още година и половина, за да може вековниците да тръгнат нагоре. Въпросният разкрива, че преди време "сините" са били много близо до подписа на Али Соу, който сега бележи гол след гол за ЦСКА.

Кирил Вангелов: В Левски без мое знание дойдоха трима футболисти, тъпотиите станаха при Роси

Вангелов: В Левски без мое знание дойдоха трима футболисти, тъпотиите станаха при Роси

"Не зная защо трябваше да пътувам до Кипър, след като е било ясно, че ще ме освободят"

"Ще трябва да мине още година, година и половина, за да се напаснат нещата и да дойдат добрите дни за Левски, защото този отбор е разбит. Този състав, с тези играчи, е направен за Славиша Стоянович. Той трябваше да остане до лятото. Промените в Левски са за добро. Видно е, че съдиите вече не се подиграват с Левски. Отборът има нужда от спортен директор, който да защитава интересите на клуба. Сигурен съм, че със Славиша Стоянович начело отборът щеше да е по-силен. В клуба трябва да бъде върнат Наско Сираков, който заедно с някой измежду Станимир Стоилов, Петър Хубчев, Илиан Илиев или Димитър Димитров-Херо да изградят отбор, който да е конкурент на Лудогорец.

Не познавам Георги Дерменджиев, но знам какво е правил той, когато сме играли срещу неговия Лудогорец. Не е тайна, че исках да привлечем Али Coy, който сега играе в ЦСКА. Преговаряхме с него около месец, но беше прекалено скъп за Левски", посочи бившият защитник на "сините", каза Вангелов пред колегите от Канал 3.

Кирил Вангелов разкри защо Левски е изпуснал Фернандо Каранга
Обновена

Кирил Вангелов разкри защо Левски е изпуснал Фернандо Каранга

"Топузаков беше треньор тогава"