Членът на Надзорния съвет на Левски Кирил Ивков даде своето експертно мнение за състоянието на "сините", за това има ли шанс за титла и купа и как гледа на скорошната оставка на Асен Букарев.

"За ЦСКА, това, което гледах контролите им - много здрав отбор става и ще бъде много тежко. В мачовете с ЦСКА никога не е играло роля моментното състояние. От наше време беше така. Трябва малко повече агресия от наша страна, много меко играем, трябва да им хъс, злоба, не само майсторство. Надяваме се на Купата. сподели Ивков пред BiT.

Румънски медии: Ривалдиньо е като крал в Левски

Румънски медии: Ривалдиньо е като крал в Левски

"Отношението към него е като към истинска звезда"

"Трябва да направим всичко възможно да имаме добри мачове с ЦСКА за Купата. "Удари под кръста" този сезон мисля че няма да има, защото Левски не е отбор, който може да стане шампион. "Ударите под кръста" идват от една посока само - и към нас, и към ЦСКА. По на изток са", каза пред камерата на BiT Ивков.

Той коментира и дали Левски е трябвало да номинира Боби Михайлов за президент на БФС или е трябвало да се въздържи.

"Имаше спорове, аз лично не бих гласувал за Любо Пенев. Няма нищо лично срещу него, но все пак съм бил и треньор на Боби Михайлов, израснал е тука и той, и баща му, и брат му. Той има някои грешки, обаче направи не малко - тази база, която стана, натрупа и опит. Нашето ръководство не се съобрази. Може би трябваше да извика шефовете на феновете и да ги информира. И да чуе и тяхното мнение. Това мисля, че направиха грешка".

"Синята" легенда каза своето мнение и за оставката на Асен Букарев.

"Дали е Асен Букарев или някой друг, аз съм изключителен противник на тези чести смени, които ставата в нашия клуб. Букарев е едно изключително интелигентно момче, аз съм разговарял доста често с него. Нито иска да маха треньор, но сама смяна - ние за пет години имаме 6 директора. Според мен това не е никак добре. Той е навътре в нещата - и с Делио Роси работеше, сега и с голямото ръководство, може би някакви изводи там си прави. А може би е афектиран малко. Аз лично съм с голямо уважение към Букарев".

Параноята тресе здраво Делио Роси

Роси се страхува от шпионаж, засекрети тренировките на Левски

Специалистът готви изненади за дербито с Ботев (Пловдив)