Треньорът на Левски - Делио Роси иска да изолира отбора до мача с Ботев, научи "Меридиан мач". Италианецът е обявил, че на "Герена" има прекалено лесен достъп, освен това не искал да вижда камери на заниманията до битката с "канарчетата" в неделя.

Делио Роси няма да разчита на Антони Белмонт

Делио Роси зачеркна чужденец на "Герена"

Футболистът остава извън сметките

Той не искал да бъде заснемано подреждането на играчите при статични положения, както и някои промени в тактиката, които предвижда за двубоя с "канарчетата". Така представители на медиите ще могат да присъстват само на първите 15 минути от тренировките, които "сините" ще провеждат до края на седмицата.

Същото важи и за другите външни лица. Роси няма проблеми с контузени играчи и ще може да разчита на всички на мача с Ботев. Вчера "сините" не тренираха, след като Делио реши да им даде един ден почивка след контролата със Сливнишки герой, която се игра в събота. Преди това обаче италианецът в типичен стил изпоти футболистите в неделя.

На "Герена" също така са доста стреснати от старо интервю на Делио Роси, което се появи по сайтовете в неделя. То е публикувано в "Кориере дела сера" на 24 септември 2014 г., а към него били пришити думи на Роси за Левски от различни пресконференции, които е давал на "Герена".

Румънски медии: Ривалдиньо е като крал в Левски

Румънски медии: Ривалдиньо е като крал в Левски

"Отношението към него е като към истинска звезда"