Кампанията за новите членските карти "Аз съм Левски" върви в добро темпо. На брояча в официалния сайт на сините се вижда, че продажбата им надхвърля вече 2000 бройки или по-точно към неделя следобед 2115, пише "Тема спорт".

Ръководството на столичани стартира кампанията през миналата седмица, след като на специална пресконференция мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Иво Ивков и треньорът на тима Станимир Стоилов призоваха феновете отново да се включат в инициативата, като подновят или си закупят членска карта на Левски.

Бивш на Левски с гол и загуба в Португалия

Бивш на Левски с гол и загуба в Португалия

Стивън Петков вкара гол при поражението на неговия Фейрензе

Легендата на сините Наско Сираков дори сподели, че клубът е щял да бъде №1 на Балканите в това начинание, ако не е била пандемията от коронавирус. От своя страна, Станимир Стоилов даде пример, закупувайки си Златна карта.

"Това е от ключово значение за клуба. Най-големият актив на Левски са именно привържениците, така че дано кампанията пожъне отново успех, както в предишното й издание. Средствата ще бъдат използвани за належащите нужди на клуба и да нямаме проблеми с лиценза. Оттук искаме да започне ренесансът на клуба", заяви Ивков.

Марин Петков - перспективната рожба на Левски

Марин Петков - перспективната рожба на Левски

Талантът има всички предпоставки да се превърне от обещаващ талант в звезда на отбора