Новият член в УС на Левски - Ивайло Цветков беше гост в предаването "Арена Спорт" по БНТ, където коментира всички актуални теми, свързани с бъдещето на столичния гранд.

Ето какво каза той:

Константин Баждеков: Разделението на феновете е голям проблем за Левски

Константин Баждеков: Разделението на феновете е голям проблем за Левски

"Клубът се превърна в каузата на моя живот"

"По оперативни въпроси не мога да ви бъда полезен. Аз бях поканен от Надзорния съвет да се включа. Точно в такива интересни времена, в които е попаднал тимът, трябва да се помага безвъзмездно. Мога да помогна в областта на спонсорството, комуникациите и т.н. Оттам нататък всичко е сантимент към този отбор. Аз съм от фамилия на потомствени левскари. Там съм, за да помогна. Ако видя, че не мога, не ми струва нищо, да се дръпна и отново да стана редови фен.

Стойне Манолов: България има необходимост от Левски, дано Наско и Тити успеят

Стойне Манолов: България има необходимост от Левски, дано Наско и Тити успеят

"Нека победи по-добрият измежду ЦСКА 1948 и ЦСКА"

Твърде рано е да коментирам каквото и да е било, защото ми трябва време да се ориентирам в ситуацията. Имам пълно доверие на Наско Сираков и Павел Колев. Намирането на спонсор е въпрос на късмет и разбирането, че Левски като бранд и платформа за комуникационни стратегии, е почти несравним с мащабите, с които би могло да се работи. Надявам се, че има влиятелни хора с възможности, които ще осъзнаят в какъв момент преминава този отбор и това ще доведе до това спомосъществователство, за което говорим. Големи благодарности към феновете. Те са нашият символен капитал, а и спасителите на отбора през последните месеци. Бих уверил всеки един фен на Левски, че ще дам всичко от себе си отборът да премине през тази криза.

Аз съм най-новият в УС на Левски. Въпреки, че има спорове и вражди, на мен ми се стори, че има възможност всички ние с феновете да работим в синхрон. Нямам никакви съмнения, че Левски ще полети. За жалост ни предстои преход в пустинята, който не знам колко време ще бъде дълъг. Имаме си пълно доверие в оперативното ръководство.

НКП организира среща на феновете на Левски

НКП организира среща на феновете на Левски

Вижте съобщението им

За мен проблем е това как играе Левски през последните няколко години. За Наско Сираков също. Ще направим максималното възможно за момента и дано клубът се стабилизира както финансово, така и футболно. Никой не си прави илюзии, че това ще стане бързо", заяви той пред БНТ.