Новият член в УС на Левски - Константин Баждеков заяви пред БНТ, че ще направи всичко по силите си, за помогне да стабилизирането на столичния гранд. Според него голям проблем за "сините" е сериозното разделение между феновете на клуба.

Ето какво каза той:

НКП организира среща на феновете на Левски

НКП организира среща на феновете на Левски

Вижте съобщението им

"Ние с Наско си имаме доверие от много години. Не съм го подвел, нито той мен. Радвам се, че ме покани в Левски. Мен ме беше срам от драмите с акциите. Те са история. Левски беше превърнат в кауза на моя живот. Никога не бяхме допуснали отборът да стигне до такава ситуация. Като напуснах Левски, го оставих със споразумения към НАП, които сме обслужвали. Някои пъти сме си позволявали непремерени разходи. Всички, които са идвали в Левски, са дошли с желанието да направят нещо добро. Грешки са допускани, защото са били подвеждани или са слушали съветите на некомпетентни хора.

Станислав Иванов: Ако няма подходяща оферта за мен, оставам в Левски

Станислав Иванов: Ако няма подходяща оферта за мен, оставам в Левски

Нападателят на Левски даде обширно интервю

Трудно преживях времето без Левски. Ще направя всичко възможно да помагам на хората, които искат да издигнат Левски в нова позиция. На всички ни се иска пак да сме шампиони и редовни участници в Европа. Разделението на феновете е голям проблем. През последните години то ескалира. Това е най-лошото нещо и трябва да се преодолее. Всеки трябва да загърби своите лични претенции, за да оцелее Левски. Всеки трябва да се замисли и направи своите отстъпки в името на Левски. Имало е много случаи, в които се е опитвало, чрез други средства, феновете да извиват ръцете на ръководството.

Много трудно се води разговор с човек, на когото му дължиш пари. Трябва да убедиш другата страна, че имаш възможност да си изпълниш отговорностите. Много от хората, които минаха през Левски, станаха популярни благодарение на клуба. Вярвам, че Левски ще се изправи на крака и отново ще полети", заяви Баждеков пред БНТ.

Фенклубове на Левски призовават за обединение и пълна подкрепа за Сираков

Фенклубове на Левски призовават за обединение и пълна подкрепа за Сираков

"Непримиримите - Синьо Хасково" и "Фен Клуб Левски София" от Разлог искат възобновяване кампаниите за събиране на средства на клуба