Италианският концерн за спортна екипировка "Macron" е дал краен срок на Левски да плати неустойката за прекратения договор, за да не се стигне до съд, информират колегите от "Спортал".

Новите собствениците на клуба Сираков и Папазов прекратиха тригодишния договор с италианците, който беше подписан декември миналата година от старото ръководство на клуба.

От Италия е пратено писмо до Левски, който има срок до 16 юли, за да плати неустойката по договорка, която е шестцифрена сума. В противен случай от "Macron" ще си потърсят правата си по съдебен път.

"Да, истина е. Колегите от Италия са се свързали с Левски, като дадоха срок на клуба, за да не се стигне до съд. Знаем вече, че новото ръководство е подписало договор с друга фирма, което е тяхно право. "Macron" обаче има изключително сериозно реноме и пазарен дял. Именно поради това няма как да остави нещата по този начин, след като продължение на над година са инвестирани физически, финансов и интелектуален ресурс за изготвяне на двустранен изгоден договор, както и ексклузивни продукти на Левски", заяви Георги Георгиев, представител на "Macron" за България.

Бившият халф на Левски Нелуц Рошу искал да бие Делио Роси

Бившият халф на Левски Нелуц Рошу искал да бие Делио Роси

На тренировка