Нападателят на Уест Хем Микаел Антонио разкри любопитни подробности относно причината за разгорещения спор между мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп и Мохамед Салах.

Както вече е известно камерите уловиха как двамата разменят остри реплики около тъчлинията и дори Нунес и Гомес трябваше се намесят, за да успокоят египтянина.

По-късно медиите на Острова се позоваха на специалист по четене на устни, който твърди, че Салах е изкрещял: "Не мога да направя нищо по въпроса", а след това е добавил: "Ще получа, ще получа червен картон след седем години".

Това е бил отговора от страна на Салах след упрек от страна на Клоп, че египтянинът се е забавил с подготовката за смяната.

"Първо, това не е някаква вътрешна информация. Просто това разказаха момчетата на тренировъчното игрище. Когато играчите на Ливърпул влизат в игра, Клоп винаги ги прегръща и им пожелава успех. Когато обаче Мо трябваше да го направи, той тръгна в друга посока и започна да си оправя корите и други подобни неща. Клоп протегна ръката си към него, тя остана така известно време и когато Мо спря да прави това, с което се занимаваше, просто плесна ръката на Клоп все едно му направи "Дай пет". Това не се хареса на Клоп, който сякаш искаше да му каже "Искаш ли да си седнеш обратно?", но всъщност му каза "Искаш ли да влезеш?". Никой не ми разкри какво е отговорил Мо", обясни Антонио за Footballer's Football Podcast.

Карагър коментира скандала между Салах и Клоп: Мо каза нещо глупаво

Карагър коментира скандала между Салах и Клоп: Мо каза нещо глупаво

Той не иска да взема страна