Халфът на Левски Илия Юруков говори пред "Диема спорт" преди дербито с ЦСКА в неделя. "Сините" са лидери във временното класиране и евентуална победа ще затвърди доброто им представяне в последно време. 

"Надявам се да покажем добра игра, да зарадваме всичките фенове и да победим ЦСКА. Ние сме първи, да, но винаги се борим за това място. При всяка една грешка можем да го загубим.

Грешките на съперника до този момент нямат значение. Това е дерби с различен заряд. Двата отбора ще излязат и ще стане хубав мач. Дано зарадваме нашите фенове.

Чувствам се много добре, защото ни се дава шанс. Всеки се опитва да се възползва по най-добрия начин. Чувствам се добре. В отбор като Левски винаги има конкуренция.

Мисля, че всичко с Петър Хубчев е много добре. Радвам се, че се дава шанс на юношите. Който покаже нещо добро, получава шанс да тренира с първия отбор. Това е най-важното.

Мисля, че се развивам. Вече се отпуснах, чувствам се част от този отбор. Чувствам се все по-добре и по-добре. На моята възраст има доста футболисти, които показват високо ниво, играят мачове. Има конкуренция, а така ще върви и националният отбор. Опитните винаги ни помагат", сподели Юруков.

Георги Василев: В Левски да внимават, Петрович знае как се печели дерби

Гочето: В Левски да внимават, Петрович знае как се печели дерби

"Отборът все още не може да наложи желания от Хубчев контрол над топката"