В петък Левски пусна в продажба виртуалните билети за двубоя от 12-ия кръг на Първа лига срещу Пирин, пише "Тема сперт".

Левски следи изпуснати юноши

Левски следи изпуснати юноши

В това число и Ивайло Иванов

Както е известно, сините отнесоха сурово наказание след последния двубой от първенството срещу Лудогорец (2:4) и трябваше да платят глоба от 9300 лева. Но това не бе единственото и столичани бяха наказани да домакинстват в един мач без публика. По този начин на 23 октомври от 18:45 часа трибуните на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" ще бъдат тихи и на тях няма да има привърженици на Левски. Цената на билетите за двубоя е 10 лева, а фенове-те на сините вече се активизираха в закупуването им. Ръководството на столичани пусна в продажба целия капацитет на стадиона.

Само за ден бяха изкупени над 1000 бройки. До двубоя с Пирин Благоевград има още много време и от Левски се надяват, че ще успеят да разпродадат целия стадион в навечерието на двубоя. Така ще постъпят свежи средства в касата на клуба. Това се случи при 106-ия рожден ден на клуба, когато имаше сериозни рестрикции заради пандемията от COVID-19.