Вече бившият полузащитник на Левски Георги Миланов даде интервю пред клубната телевизия на "сините". Той направи трансфер в Ал Дафра от ОАЕ преди две седмици, но не е далеч от бившите си съотборници, които са на зимен подготвителен лагер в Дубай.

"Радостен съм да се видя с толкова близки приятели, с цялото ръководство и треньора. Много ми е приятно. Минаха две седмици, но имам чувството, че бяха много повече. Чувството е неописуемо да се видя с моите най-добри приятели. Много е приятно чуството, уважавам всички хора.

Келиан ван дер Каап поднови тренировки с отбора на Левски

Келиан ван дер Каап поднови тренировки с отбора на Левски

Кристиан Димитров започна упражнения с топка

Прекарах година и половина в Левски - най-хубавият ми период в цялата кариера. Да гледам Левски отстрани е малко по-странно, но ще ми се наложи да го гледам. Нямам търпение да започне българското първенство и да гледам Левски.

Надявам се всички момчета да са здрави. Хареса ми това, което видях като качество и динамика и се надявам така да играят и в официалните мачове", каза Миланов.

Собственикът на Джохор: Левски не успя да приеме, че малък отбор от Азия води срещу клуб от Европа

Собственикът на Джохор: Левски не успя да приеме, че малък отбор от Азия води срещу клуб от Европа

Номер 30 се изплю в лицето на Леандро и го ритна, но нямаше картон, коментира Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид Абу Бакар Искандар ибни Султан Ибрахим

"Аз съм човек, който дава всичко за отбора, за който е играл. Имам добра връзка с всички отбори. Това, което усетих в Левски е най-великото нещо, което му се е случвало - като емоция, тръпка, любов. Изключително благодарен съм да го изпитам това нещо. Това за мен е нещо велико. Надявам се отборът да побеждава и да носи успехи", приза халфът.

"Всички желаеха тази Купа. Направихме изключителна серия. Имало е и други моменти, които са показвали, че Левски е над всичко. Имали сме и много трудни моменти, но благодарение на феновете сме излизали от тежки ситуации. Тогава разбираш колко велик клуб е Левски. Бяхме задружни всички - фенове, ръководство и футболисти. Само така Левски ще бъде на по-високо ниво".

"Момчетата са здрави, това, което видях като футбол ми хареса. Има и конкуренция в отбора, има качествени футболисти. Не се съмнявам, че Левски ще постигне целите си".

"Много ми е тежко след тази раздяла. Трябваше ми малко време да свикна с всичко. Искам да благодаря с цялото си сърце и душа на феновете, които пееха името ми. Имах и тежка контузия, а те не спряха да вярват в мен. Надявам се един ден отново да ги радвам. Това, което изпитах, е нещо неописуемо", завърши Миланов.

Напрежение между Левски и фенове на Джохор в социалните мрежи

Напрежение между Левски и фенове на Джохор в социалните мрежи

Стотици малайзици се включиха с коментари